reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Karolq Zuzia się chyba z mamą o tej czerninie Matusiowej naczytała i kaczkę morduje ;-):-D:-D ślicznie zajada i pięknie siedzi wyprostowana niczym dama:tak:

Pod koniec ciąży nie wyglądałam wcale ciekawie:no: napuchniętai gruba... włoski też już dzisiaj inne;-)

reklama
maju te nasze córki chyba podobny gust mają :-D trzeba by je na "szoping' spiknąć :-D

karolg ale fajoskie zdjęcia, maly ma super "krzesełko" do wanny :-)słodziak malutki - chyba będzie lubił mięsko skoro tak za kaczkę sie zabiera:-D

Ostatnia edycja:
agacio maly pozeracz,zdjecie z mamusia sliczne i te same chrupki co moja zajada :)
po minie widze ze wrecz ubostwia hehe
karolq no nie moge te same rajty i kaczki-moja jej glowe traktuje jak smoczek hehe
slodziak maly:)
sylwia jaka zebra fajna,ostatnia minka powala:)
jolek pierwsza fota super,fajen ma wloski przystojniak
don spojrzenie lovelasa hehe sliczne ma oczy:)
agacio fajne foty,w okularach Franio wymiata:p
bra nie sciaga spinki?? Slodka:)
matusia super zdjecie,mala bidula...tez chcialabym zeby Nikola sie wychowywala z psiaiem,ale niestety
mandrzejczuk fajne ma bodziaki,zdjecie extra
agnieszka slodkiiiii:))))

Ostatnia edycja:
Ostatnio wzielam sie za komentowanie zdjatek i mi kluch wstal wiec nie dam rady skomentowac ale wszystkie dzieciaki sliczne!!!
Nom to ja tez sie pochwale ta moja lobuziarą:
PA252277.jpgP9222174.jpgP9252212.jpgPA242274.jpgPA222238.jpgPA222253.jpgPA232262.jpgPA232272.jpg

edit: Ze zdjec wywnioskowalam ze lubimy ubranka w paski:D

agacio widze ze chrupki na porzadku dziennym :-) w ogole powiem Ci ze mam podobne zdjecie jak bylam w ciazy, takie z kokarda, tylko bez golego brzuszka :D
karolq mała na zdjeciu ze spinką jest prześliczna, w ogole taka zdolniacha z niej ze woohooo:-)
wisienka te minki są takie zwariowane i śmieszne :rofl2:

reklama
sylwia jaki Oskarek rozanielony na ostatnim zdjęciu...słodkości!
jolek jak on stoi pięknie!!! Jaki już duuży smykolek
don Twój Franuś już wygląda jak taki doroślak kochany :) takie poważne spojrzenie na pierwszej fotce...
agacio Franuś śliczny i tuż po urodzeniu i już jako duży chłopczyk...Przystojniak chyba po mamusi :)
karolq a gdzie takie paczki rozdają? ja też taką chcę!!! A jaki obiadek dobry...Teraz i Zuzieńka smakowita :)
wisienka to fakt ubranka w paski rules :D Jaka łobuziara jak fajnie jęzorek pokazuje ma cudny uśmiech.

Do góry