reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

Sylwia - mi tez brzuchol nie tak duzo urosl... zawsze mialam plasciutki..
Ale w spodnie swoje zadne sie juz nie mieszczę! Te na zdjęciu to juz ciązowe tylko pas zwinęłam...:-) Jutro idę na zakupy, bo narazie mam tylko te jedne, a to troszkę mało.

reklama
No a ja już byłam pod wrażenie że taka figure masz:-D oczywiście żartuje...
Miejmy nadzieje że nam obu brzuszki beda śmiało rosnąc bo jak dla mnie to sama radość :tak:

dziewczyny piekne te Wasze brzuszeczki :-)

ale szkoda że inne dziewczyny się nie ujawniają tylko stałe bywalczynie wklejaja swoje brzuszki :confused:;-)

Ja tez muszę wrzucić moje mieszkanko :-) może dzisiaj poproszę mężulka aby czasnął Nam jakiąś fotke ;-)

Śliczne brzucholki, oj rosną te nasze bąbelki:tak::tak:. Czy to kawalerki czy wille wszystkie piekne i tak wyczekane przez nas:-):-)

nigdy nie myslalam ze z powodu duzego "przyrostu" cialka bede tak dumnie nosic glowe do gory, mam kilka bluz z przed ciazy jak je zaloze to nie widac ze w ciazy jestem. Ale ja ich nie zakladam bo lubie jak widac jest :-) zakladam tuniczki w miare dopasowane bluzeczki dluzsze tez w miare dopasowane nie lubie ciuchow jak ladnie mi brzuszka nie widac. ... tez tak macie ?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry