reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

reklama
A to my w drodze do szpitala :-D Za 7 godzin Zuzia była już z nami a mamusi chcialo sie jeszcze szalec i pozowac

Dziewczyny przepieknie wygladacie-naprawdę
A brzuszki ogromniusie :)
Tym "nierozdwojonym" zycze szybkiego rozdojenia..nie martwcie sie
...jeszcze bedziecie tesknic za Tymi pileczkami:)

Madamagda ale twój brzunoi urusł od ostatnich zdjęc a ja wam wklejam moje z dnia porodu popołudniu ostatni spacerek do piekarni z brzuszkiem -gdzie kolejka kilometriko i nikt mnie wtedy nie przepuścił:no::no::no::szok:

W sumie to ja już po północy rodziłam ale zdjecie z tego dnia:tak::-)I nawet czułam,że to już bo skurcze już były wtedy co 10 min!
Od 8 00 rano a to zdjęcie robione koło 11 00!!!

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Madziu zazdroszcze ci tych piersi!!!!Ja mam teraz małe B ale tyci tyci małe :zawstydzona/y::-(
A pozatym od szpitala schudłam już 10 kg ale i tak w nic sie nie mieszcze :wściekła/y::no:
Moja waga z przed ciązy to 46 kg a teraz waże 51 kg to jeszcze troszkę mam do zwalenia:laugh2::-)A pozatym w dniu porodu ważyłam ponad 61 kg!!!!przy wzroście 160cm!!!!:szok:Czyli ostatecznie przybyło mi 15 kg+ ale sie nie przejmuje pozatym ,że w wszystkie dzinsy wchodze tylko do kolan :-D:-D:-D:-DPozostaje mi w dresach smigać!!!Nie mam zamiaru zmieniac rozmiaru -przed ciążą nosiłam 34-36!!!:rofl2:

Od paru dni jestem w 10 miesiącu ciąży :szok:
URL]

reklama
reklama
Do góry