reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez moge mnalowac i wogole robic wszystko w domku,tylko moj tp taki len ze ciezko sie o cokolwiek doprosic
Super fotki
Super fotki
Piękne brzusie dziewczyny. Madamagda ja też na wcześniejszych już zdjęcia zauważyłam jak ładnie masz w domku ;-). Nas też czeka remontowanie pokoiku dla dziecka i jak zabaczyłam ostatnie z wklejonych przez Ciebie zdjęć, postanowiłam poszukać natchnienia co do kolorku. Zastanawiam się właśnie nad takim kolorkiem lekkiej zieleni. Możesz napisać, jaki kolorek masz na ścianie?
ewunia1987
Zaangażowana w BB
Madzia, agusia piekne brzuszki
Ja nie moge doprosic sie meza zeby mi zdjecia zrobil
Ja nie moge doprosic sie meza zeby mi zdjecia zrobil
M
madamagda
Gość
Niesia
ja kupuję farby zmywalne, mieszane, przedpokój mam koloru pistacja coś w tym stylu, nie lubię zieleni w pomieszczeniach ale ten kolor jest wyjątkowy, potem jeszcze dobrałam te obrazy które idealnie się z tą zielenią komponują.
Zresztą jakbyś chciała zobaczyć fotki to mogę ci wysłać na maila, nie będę tu zdjęciami zaśmiecać wątku.:-)
ja kupuję farby zmywalne, mieszane, przedpokój mam koloru pistacja coś w tym stylu, nie lubię zieleni w pomieszczeniach ale ten kolor jest wyjątkowy, potem jeszcze dobrałam te obrazy które idealnie się z tą zielenią komponują.
Zresztą jakbyś chciała zobaczyć fotki to mogę ci wysłać na maila, nie będę tu zdjęciami zaśmiecać wątku.:-)
No więc właśnie, ja boję się trochę zieleni, bo wydaje mi się taka zimna, ale ten Twój kolorek taki cieplutki i jasny, a ten pokoik, który jest przeznaczony dla dzidzi jest dość ciemny. Jeśli możesz, to poproszę o zdjęcia na maila: agzalek@wp.pl
M
madamagda
Gość
Już wysłałam tam jest chyba z 10 zdjęć.:-) i jest więcej innych ciepłych kolorków, akurat do pokoju dzidzi.
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Nati super brzuszek Juz pokazne te nasze wszystkie brzuszki.