reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
No to moj wyglada wlasnie tak jak twoj na tym zdjeciu a jestem w 40 tygodniu.
Moze nie u kazdej opada tak samo nisko??

wklejam zdjęcie z niedzieli,sama robilam dlatego takie pokraczne troche :eek:

dziewczyny,jak ocenic czy brzuch opadl czy nie?przyznam szczerze ze nie mam zielonego pojecia i nie moge dojsc o co chodzi z tym opadaniem..

Rybka jaki Ty masz zgrabniuni ten brzusio:-) a co do padania to po prostu to widac i lzej sie oddycha no sikasz tez czesciej.U ciebie to ja nie widze, zeby brzuszek opadł ale to moze dlatego, że jest malutki:-)

janbor,dziekuje :)
maly jest,kazdy tak mowi..chlopczyk tez bedzie maly wg usg nie wazy jakos specjalnie duzo..
przedtem sie troche martwilam tym,ze nie mam duzego tego brzucha,wszystkie ciotki lamentowaly,olaboga :baffled:
teraz przestalam,maly jest zdrowy i to najwazniejsze :-)

Monia śliczny i zgrabniutki brzunio:tak:na moich zdjeciach widac dobrze jak opadł-może ci pomogą:-pale u Ciebie nie widać-pewnie dlatego że jest maluni-jak pisała Janbor

reklama
Malutki brzuszek ma tez swoje zalety, rozstepy sie wielkie nie robia, skora nie wisi potem.:tak:Nie przejmuj sie Monia, najwazniejsze ze maluszek zdrowy:tak:
Bardzo zgrabny ten twoj brzucholek, jakby nie byl wogole w ciazy :laugh2:

Do góry