reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

Sylwia - mi tez brzuchol nie tak duzo urosl... zawsze mialam plasciutki..
Ale w spodnie swoje zadne sie juz nie mieszczę! Te na zdjęciu to juz ciązowe tylko pas zwinęłam...:-) Jutro idę na zakupy, bo narazie mam tylko te jedne, a to troszkę mało.

reklama
No a ja już byłam pod wrażenie że taka figure masz:-D oczywiście żartuje...
Miejmy nadzieje że nam obu brzuszki beda śmiało rosnąc bo jak dla mnie to sama radość :tak:

dziewczyny piekne te Wasze brzuszeczki :-)

ale szkoda że inne dziewczyny się nie ujawniają tylko stałe bywalczynie wklejaja swoje brzuszki :confused:;-)

Ja tez muszę wrzucić moje mieszkanko :-) może dzisiaj poproszę mężulka aby czasnął Nam jakiąś fotke ;-)

Śliczne brzucholki, oj rosną te nasze bąbelki:tak::tak:. Czy to kawalerki czy wille wszystkie piekne i tak wyczekane przez nas:-):-)

nigdy nie myslalam ze z powodu duzego "przyrostu" cialka bede tak dumnie nosic glowe do gory, mam kilka bluz z przed ciazy jak je zaloze to nie widac ze w ciazy jestem. Ale ja ich nie zakladam bo lubie jak widac jest :-) zakladam tuniczki w miare dopasowane bluzeczki dluzsze tez w miare dopasowane nie lubie ciuchow jak ladnie mi brzuszka nie widac. ... tez tak macie ?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry