reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia nasze :)))

yo AGATJE
no brzusio piekny pieknie w moro bluzie sie prezentuje:)
ja ma bluze podobna tylko bez kieszeni na brzuchu i juz ledwie w nia sie wsuwam:)
no pogoda tu tez piekna byla tylko cholewka tera leje jak z cebra...no coz uroki holandii
pozdro

reklama
No no- Agatatje - bardzo ładnie wygladasz i faktycznie na fotkac widać..czuć wiosnę:)..

Ja po piątkowym maratonie po mieście miałam dosc spaceru..jak pisałam..kręgoslup bolał..i miałam - zakwasy ::) :laugh: więc sobotę do południa byczyliśmy się z mezem w łózeczku, potem szybkie sprzątanko, a później na zakupki:)... wieczorkiem byliśmy na imprezce imieninowej :)- gdzie były ciezarne(nie czułam się osamotniona :D i młode mamuśki :)..Wróciliśmy nad ranem ..obudził mnie potworny katar ..ból gardła.. :mad: i sacze własnie goracą herbatkę z cytryną i miodem..ale juz to chyba nie pomoze..i bez lekarza sie nie obędzie :( ..a i wypiłam actimelka- ale to tez chyba już za poźno, ... :-[

Agataje super że macie już wiosne, czy mogłabyś ja trochę pogonić na wschód, bo my tu też na nią czekamy ;D ;D ;D przynajmniej ja juz sie nie mogę doczekac ;D

Ale duzo fotek nowych!!!!
Sumka - masz super hobby:)) Najbardziej podoba mi sie doniczka z zielonymi wstawkami:)))
Ja najbardziej lubie podrozowac, ale tearz przez jakis czas bede jezdzic palcem po mapie i ukladac plany wycieczek:))
Agatko- buleczki maslane wygladaja smakowicie, tez mi slinka pociekla..sprobuje zrobic:)
Super wygladasz na spacerku:))Piekny brzusio i super pasek!!!!
Masz zwykle dziny czy ciazowe???

wiecie co, no wiosna u nas sie zrobila taka, ze okna mamy pootwierane, a ja goralskie kapcie na japonki zamienilam! a jeszcze pare dni temu ogrzewanie mielismy wlaczone!az sie chce wychodzic na dwor, poprostu przyjemna pogoda nareszcie!

a co do pytania o jeansy to, to sa takie z H&M, ciazowe, nosze je juz od pazdziernika, tylko wtedy to byly za duze, a teraz troche uciskaja jak siedze. Na kolanach to juz mam powoli do bialosci wytarte, w koncu to do niedawna byla moja jedyna para spodni hehe

tez juz nie mam sie w co ubrac. Najgorsze to spodnie, bo bluzke mozna jakakolwiek zalozyc. Mam jedna pare spodni ktore tez przy siadaniu uciskaja brzuch, ale postanowilam kupic sobie 2 pary spodni od dresu i jedna pare takich 3/4 i bede w adidasach i dresach chodzic do konca ciazy, nie mam sily mordowac sie w czym innym.

mi mama przywiozla swoja stara sukienke ciazowa :) poza tym ze biust mi sie wylewa to fajnie wyglada nawet :D

a z bluzeczkami to wcale nie tak latwo, mi wiekszosc konczy sie obecnie gdzies pod pachami ;)

a dzisiaj kolejny spacerek i mialam SANDALKI!!!!! rozpiety sweterek, lekka kurteczke rozpieta i gleboki dekolt!!!!!powiewal cieply wietrzyk i bylo super przyjemniej!jeszcze lepiej niz wczoraj! Jak ja uwielbiam wiosne!!! ;D

U nas w Polsce do ciepłego wiaterku, powiewu, słoneczka, rozpiętej kurteczki trzeba będzie czekać zdaje się do końca maja jak dobrze pójdzie ;D

reklama
Do góry