reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

yo AGATJE
no brzusio piekny pieknie w moro bluzie sie prezentuje:)
ja ma bluze podobna tylko bez kieszeni na brzuchu i juz ledwie w nia sie wsuwam:)
no pogoda tu tez piekna byla tylko cholewka tera leje jak z cebra...no coz uroki holandii
pozdro

reklama
No no- Agatatje - bardzo ładnie wygladasz i faktycznie na fotkac widać..czuć wiosnę:)..

Ja po piątkowym maratonie po mieście miałam dosc spaceru..jak pisałam..kręgoslup bolał..i miałam - zakwasy ::) :laugh: więc sobotę do południa byczyliśmy się z mezem w łózeczku, potem szybkie sprzątanko, a później na zakupki:)... wieczorkiem byliśmy na imprezce imieninowej :)- gdzie były ciezarne(nie czułam się osamotniona :D i młode mamuśki :)..Wróciliśmy nad ranem ..obudził mnie potworny katar ..ból gardła.. :mad: i sacze własnie goracą herbatkę z cytryną i miodem..ale juz to chyba nie pomoze..i bez lekarza sie nie obędzie :( ..a i wypiłam actimelka- ale to tez chyba już za poźno, ... :-[

Agataje super że macie już wiosne, czy mogłabyś ja trochę pogonić na wschód, bo my tu też na nią czekamy ;D ;D ;D przynajmniej ja juz sie nie mogę doczekac ;D

Ale duzo fotek nowych!!!!
Sumka - masz super hobby:)) Najbardziej podoba mi sie doniczka z zielonymi wstawkami:)))
Ja najbardziej lubie podrozowac, ale tearz przez jakis czas bede jezdzic palcem po mapie i ukladac plany wycieczek:))
Agatko- buleczki maslane wygladaja smakowicie, tez mi slinka pociekla..sprobuje zrobic:)
Super wygladasz na spacerku:))Piekny brzusio i super pasek!!!!
Masz zwykle dziny czy ciazowe???

wiecie co, no wiosna u nas sie zrobila taka, ze okna mamy pootwierane, a ja goralskie kapcie na japonki zamienilam! a jeszcze pare dni temu ogrzewanie mielismy wlaczone!az sie chce wychodzic na dwor, poprostu przyjemna pogoda nareszcie!

a co do pytania o jeansy to, to sa takie z H&M, ciazowe, nosze je juz od pazdziernika, tylko wtedy to byly za duze, a teraz troche uciskaja jak siedze. Na kolanach to juz mam powoli do bialosci wytarte, w koncu to do niedawna byla moja jedyna para spodni hehe

tez juz nie mam sie w co ubrac. Najgorsze to spodnie, bo bluzke mozna jakakolwiek zalozyc. Mam jedna pare spodni ktore tez przy siadaniu uciskaja brzuch, ale postanowilam kupic sobie 2 pary spodni od dresu i jedna pare takich 3/4 i bede w adidasach i dresach chodzic do konca ciazy, nie mam sily mordowac sie w czym innym.

mi mama przywiozla swoja stara sukienke ciazowa :) poza tym ze biust mi sie wylewa to fajnie wyglada nawet :D

a z bluzeczkami to wcale nie tak latwo, mi wiekszosc konczy sie obecnie gdzies pod pachami ;)

a dzisiaj kolejny spacerek i mialam SANDALKI!!!!! rozpiety sweterek, lekka kurteczke rozpieta i gleboki dekolt!!!!!powiewal cieply wietrzyk i bylo super przyjemniej!jeszcze lepiej niz wczoraj! Jak ja uwielbiam wiosne!!! ;D

U nas w Polsce do ciepłego wiaterku, powiewu, słoneczka, rozpiętej kurteczki trzeba będzie czekać zdaje się do końca maja jak dobrze pójdzie ;D

reklama
Do góry