reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

Ell - ja tez wybieram sie na wesele tuz przed porodem... Mam do Ciebie takie pytanie - w co zamierzasz sie ubrać? Masz cos odpowiedniego, kombinujesz z tym, co masz, czy kupujesz jakąś ekstra kreacje?? To teraz mój największy weselny zgrzyt... Bo ja chciałabym coś ekstra, ale boję sie teraz kupować, że wywalę kasę, a potem zaczne rodzić i z wesela nici... A znowu jak będę czekać na ostatni moment, to żeby sie nie okazało, że wszystkie fajne wykupili, albo mój rozmiar, bo chyba sie zapłaczę...

No i nie wiem, co robić...

reklama
Aniu ja zdecydowałam się na uszycie sukienki,ale w tygodniu (środa) tuż przed weselem. (dwa dni krwacowej wystarczą). Na razie nie będę nic kombinowała, bo faktycznie szkoda kasy. Rozglądnę się tylko za materialem- tak czy tak czekają mnie kolejne wesela w wakacje. No a jak dzidzia akurat zechce przyjść na świat w tych dniach, to cóż, pozostanie mi materiał na nastepne wesela:))) Bo faktycznie kreacje weselne do najtanszych nie należą, wiec tym bardziej szkoda kupować, taką na jeden raz i jeszcze na przykład się w niej nie pokazać.

Calo bardzo wspolczuje przymusowego przesiadywania w domu, chociaz musze przyznac ze ostatnio przejde tylko kawaleczek a w domu place za to porzadnymi bolami kregoslupa i strasznym twardnieniem brzucha, wiec w praktyce tez wiele nie wychodze.

Olu , co ja bym dala za taki wypoczynek nad morzem ( szum morza i inne odglosy natury dzialaja na mnie niezwykle kojaco) ;)

No to ja też się pochwalę - zdjęcie zrobione w majowy weekend. Jak dobłagam męża o reszte zdjęć, to coś jeszzce może wrzucę :)

causwbrzuch9nj.jpg

Dziewczyny żebyście widziały Agaciulke bez tych okularów to byście nie pisały, że sexi:))))))) ;D :D :laugh: Żartuje oczywiście:))) :D :laugh: Fryzik pierwsza klasa!!!!!!

Dziewczyny, ale macie super zdjęcia! Wyglądacie naprawdę kwitnąco!!!
Może i mi uda się coś wkleić? :-)

reklama
Do góry