reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

Potwierdzam to co pisze Agatatje bo tez mi sie strasznie to pierwsze zdjatko podoba. Taka blogosc masz na nim na twarzy ;D
No i fatkt tak trzymac - pozytywne myslenie moze nie zalagodzi nieprzyjemnosci rehabilitacji ale napewno pomoze je przetrwac.

reklama
Oj Agaciulku ale sexi z Ciebie mamuśka....masz super fryzurkę...pewnie dopiero co od fryzjera wróciłaś? ;)

Dziewczyny ciężarne pierwsza klasa:)))) morza moge tylko pozazdrościć, mam bardzo blisko tylko 600 km..., a wiec opcja na wakacje raczej też odpada- agaciulka fryzura bombowa- ja też muszę sie wybrac do fryzjera, ale poczekam tak do czerwca- zwłaszcza, że 5 dni przed planowanym terminem porodu, wybieramy się na wesele:)) pewnie po balowaniu pojadę prosto na porodówkę:) Chyba, że mała wcześniej zdecyduje się przyjść na świat.

Agaciulka, bardzo modna mama ;) Masz naprawde piekna fryzurke, powiedz jak robilas te pasemka ? tzn fryzjer nakladal ferwidol ( jaki odcien ) zeby nadac taki fajny kolor czy tylko farbe rozjasniajaca pasemka ? Sa piekne !

Agatko - ale jestescie podobne, szczegolnie siostra i Ty:))masz super ciuszki, szczegolnie bluzeczka mi sie podoba....

Olu - niesamowita blogosc na Twojej twarzy i morza tez zazdroszcze, chcialabym bardzo w tym roku pojechac....moze sie uda ale na pewno nie przed porodem, a po zalezy od maluszka:))))

Agaciulka
- sexi mama..ladna fryzurka:)))

Ola.K, ell, Ania76, dzięki za miłe słówka, faktycznie prosto od fryzjera wróciłam, bo już miałam okropne odrosty, dzięki jeszcze raz :)
aska, fryzjerka zrobiła mi baleyage rozjaśniaczem, nie robiłam innych kolorów, tylko tym razem od spodu zafarbowała mi włosy na brąz, tak sobie wymyśliłam tym razem. Bardzo wycieniowała mi górę, a długość została, zeby było widać brąz pod spodem :))
Ahhh, czuję się jak modelka :laugh: dla puszystych :laugh: :laugh: :laugh: hahahahaha

reklama
Pięknie wyglądacie wszystkie, naprawdę cudo!!! A ja nie mam kiedy zrobić zdjęć bo mam zakaz opuszczania domku przez lekarza :( Ale moze skorzystam jak nastepnym razem pojedziemy do niego, tam jest ladny ogrod i laweczka :laugh:

Do góry