reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

Dziewczyny jak to zobaczyłam przeżyłam szok...musicie to zobaczyć
Przeczytaj najpierw.
> Zdjęcie zostało wykonane w trakcie operacji: lekarze korygowali bardzo
> ciężkĄ zmianę kregosłupa w 23-im tygodniu ciąży
> Fotograf chciał tylko udokumentować skomplikowany medyczny zabieg, ale udało
> mu się także uwiecznić moment, gdy pięciomiesięczny płód (bobasek?)
> wyciągnął raczkę z macicy, otwartej przez chirurga i...przytrzymał palec
> operującego chirurga. To niesamowite zdjęcie ukazało sie w wielu
> czasopismach na świecie, a przy okazji stało się w Irlandii szyldem
> walczących przeciwko aborcji. Mały bohater zdjęcia to Samuel Aleksander,
> który ostatecznie urodził się 28-go grudnia 2001 r.
> Lekarze byli pewni, że bez tej operacji po porodzie Samuel nie utrzymałby
> się przy życiu, dlatego zaledwie po pięciu miesiacach w brzuchu mamy
> zdecydowano się na zabieg.
>
> Po zabiegu macicę zaszyto, by mógł się dalej normalnie rozwijać, dzieki
> czemu wkrótce po urodzeniu już niemal całkowicie zdrowy Samuel mógł ponownie
uscisnąć dłoń tego samego chirurga...
maoamiga1cz6nf.jpg

reklama
widziałam wczesniej to zdjęcie..robi wrazenie..

Jeśli chodzi o Wasze zdjecia- no super! - bardzo wesoła galeryjka- nie wiem dlaczego, ale pominęłam ją..niezauważyłam..a tu tyle twarzy..tyle pięknych mamusiek i przystojnych tatusiów!:)- no super!

Zdjęcie szok, już wcześniej go szukałam, ale nie mogłam trafić super ;D
Wasze zdjatka też śliczniutkie, wszystkie bez wyjątku ;D

jestem pod wrażeniem tej fotki.......cudowna malusia rączka, po prostu piękna :)

A Wasze zdjęcia superowe:)) wiele z Was zupełnie inaczej sobie wyobrażałam:)

wow, dopiero teraz zauwazylam ile nowych fotek :D
Basiu i Sumko ja tam po was nie widze tych kilogramow! chyba sie wam gdzies pochowaly ;)
a ten koczek Basi naprawde fajowy, uwielbiam koczki, ale nie mialabym cierpliwosci, zeby tak wlosy zapuscic znowu hehe
spodniczka mi sie cos nie chce w calej krasie wyswietlic :( ale to co widze mi sie i tak podoba, spodnice fajnie wygladaja w ciazy :laugh:
Olu kurcze, ale z ciebie opalona laska!! ;D ech zeby juz tak cieplusio bylo! ale przynajmniej milo popatrzec na wakacyjne fotki :laugh: no i ten tort.........mniaaaam truskawki!

lubie jak sie nowe fotki pojawiaja, mam nadzieje ze rusalka tez cos wklei :laugh:

reklama
sumka kurde, fajnie!
podoba mi sie i teraz zachodze w glowe jak to robisz???ja tez chce ;D

a tutaj efekt mojego pieczenia:
buleczki1.jpg

a tu efekt postawienia pieczywa na stole ;)
sniadanko2.jpg

a tu kot korzysta z dobrodziejstw ogrzewania ;D
kot3.jpg

Do góry