reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

rodzinka pojechala, ale zostala porcja nowych zdjec :D
tutaj w zoo z siostra i mama:
dziewczynypingwiny.jpg

a tu z rodzenstwem w....dziwnej pozycji ;)
lawka.jpg

reklama
Agata - rewelka :) chyba podobni jesteście? zwłaszcza siostra? A mama też taka młodzieżowa - mogłaby uchodzić tutaj za Twoją siostrę :D

przekaze mamie :D
a podobne to jestesmy wszystkie trzy, brat troche inny bo ma takie wielkie oczy, ale za to moj drugi brat tez z tej samej serii co mama i siostra ;D
zobaczymy w kogo wda sie syneczek, mam nadzieje, ze bedzie mial piegi po tatusiu :D

rzeczywiście siostra prawie identyczna ;D ;D ;D Ale jestem pod wrażeniem brzucholka jaki sobie wychodowałaś ;D ;D ;D

Agatatje rzeczywiscie mama bardzo mlodziutko wyglada (szczegolnie, ze tak na sportowo) no a siostra skora zdarta z ciebie (szczegolnie na tym pierwszym zdjatku). No i brzuszek rzeczywiscie pierwsza klasa ;D
No a swoja droga podziwiam rodzinke , bo ile oni u ciebie byli - Weekend???, kilka dni???
Fajnie, ze taki rzeczy w Europie sa mozliwe, wszystko blisko nie to co tu :(

Teraz akurat byli tydzien :D za to na slubie tylko przez weekend!
strasznie sie ciesze, ze co jakis czas przyjezdzaja, ale chcialoby sie ich czesciej widziec, no a w Polsce to ostatnio bylam na poczatku pazdziernika.....
na szczescie pogoda cudowna, goraco i slicznie wiec glowa do gory ;D

Faktycznie Agatko - mamcia młodziezówka:)! jak siostra!:) a siostra to - kopia Ciebie:):)- taka TY chyba..kilka lat wczesniej ;)

Agatatje no wreszcie dalas znak zycia, juz podejzewalysmy ze urodzilas ;D Ale rzeczywiscie bardzo u was cieplutko !!

Cześć a ja nieco zwolniłam tempo...poodpoczywałam , zrelaksowałam się chociaż trudno mi to przychodzi bo zasłania mi widmo ciężkiej i długotrwałej rehabilitacji ręki , dłoni, palców, ale co to mi da że będę się zamartwiała muszę być silna i poradzę sobie muszę w to wierzyć!!!!Bo inaczej w głowe dostanę i depresja murowana....a Panie z rehabilitacji powiedziały,że chętnie zajmą się Maluszkiem jak ja będę ćwiczyła bo one kochają Malusie dzieciaczki....w czerwcu Marcinek zostanie z tatą a ja na ćwiczenia ale w lipcu to sama zostanę no i ćwiczeń nie wolno zaprzestać!!!Dobrze koniec smutków..tak naprawdę to już nie mogę sie doczekać się jego narodzin!!!
pict00164uk.jpg

pict00988ft.jpg

pict01159in.jpg

reklama
slodkie to zdjecie jak lezysz :D
i pewnie ze nie mozna sie za bardzo zamartwiac! Dasz rade :D
a morza zazdorszcze bardzo! My mielismy sie z mama i dzieciakami przejechac, ale 2 godziny w takim upale w samochodzie to juz nie dla mnie wiec wybralismy wycieczke do zoo ;D
nad morze to latem z maluchem :D

Do góry