reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Agutka - kinga ma po prostu format daty taki że najpierw miesiąc potem dzień ,na końcu rok;-):tak:

hehe - kate miałam jeszcze napisać - poznaję tego naburmuszonego chłopca i poznaję chustkę Asi;-):tak::-D Ech, kurcze, tęskni mi sie do was, może w lipcu kolejny grill, będziemy juz mieli auto (I hope so...)...?

to teraz troche my... ;-)

co sie kryje w Kubusiu na zabawki???

AKUKU!!!

Mako z tata :-)

plazowanie.. ;-)

Fiolek z tata :-D

jem lody ;-)

rajsko :-D

i takie ot..

przystojniak inteligent ;-)

matka polka superstar:

moi trzej mezczyzni :-)

wielkie odkurzanie:

nie ma jak spac w wannie..

uroczek moj :-)

z serii duzy i maly czlowiek.. ;-)

kwiatki na dzien matki ;-)

jezorek:

maly czlowiek i morze (atol ;-) )

pilkarz:

znalazlem tate w tv (siedzimy spokojnie, az tu nagle okrzyk Fiola: "TATA! TATA!" i leci do tego telewizora... :-D malo nie spadlismy z kanapy ze smiechu ;-) ):

gzuby (z kuzynka amelka)

i z serii pamela:

Shiloh:

i Maksio:

mam tez ocka, bo nie spie wcale caly czas ;-)

Ostatnia edycja:
aenye zdjecia po prostu zajebiste

ale masz biust:szok:

zdjecia co sie kryje w kubusiu swietne

spanie w wannie tez, a on tak czesto w tej wannie zasypia?:-D

z serii duzy i maly czlowiek, faktycznie szoken jaka roznica, juz zapomnialam jak male moga byc dzieci:-p

hehe, atol, dzieki ;-)
Maks w wannie zasypia kilka razy na tydzien :sorry: :-D najpierw wyl, a teraz robimy mocno ciepla wode - z 41 st - i spi :-D
a cycki to mnie na zdjeciach zaskoczyly :szok: ja na codzien jakos tego nie widze, ze sa tak duze, ale na zdjeciach mnie przerazily ogromem, az postanowilam wam pokazac. az niemozliwe normalnie :szok:

Cycki to jedne wow
ale uroda Makasia to mnie dopiero powala, cudny chlopczyk...
super chłopcy
fajne zdjecia :)

reklama
Do góry