reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Aenye - super fotki! Filipek znowu wyrósł masakrycznie, minki ma cudne! W Kubusiu rewelacja. Maks śpiący w wanience też :-D A dwa chłopaki i trzy chłopaki to normalnie się rozpłakałam ze wzruszenia.. niedługo mnie to czeka. Cuda takie malusie :happy::happy::happy:

reklama
aenye - jeśli o mnie chodzi to możesz nas zasypywać tak cudnymi zdjęciami choćby codziennie:tak::tak::tak:
Jesteście naprawdę słodką i śliczną rodzinką:tak::tak:
A zdjęcia , Maks i Fifi śliczne:tak::tak:

aenye sliczne zdjecia!:-) a Ty jestes bardzo ładną mamą!! :tak: syneczków masz uroczych!;-)

teraz troche mojego Filipa:happy:

na rowerze

bawie sie w piaskownicy

na slizgawce he

podwieźć cie maleńka?? :cool2:

wszystkim wam bardzo dzieki ;-) kofane jestescie miski :-)

kinga, wow, mlody sam pedaluje?? super pomysl z takim rowerkiem, mi sie te plastiki kolorowe w ogole nie widza.. i tez myslalam o takim ,ale watpilam, ze Fiol sam pojedzie??

:happy: na rowerku tym pierwszym Filipek troche pedałował :tak: bardzo mu sie podobało
a motor jest napedzany automatycznie, wystrczy kierować, tez mu sie to podobało he:-) Bylismy wtedy u znajomych.
Thx! ;-)

Patrycja Filipek z Maksikiem wyglądają cudnie (aż się chce drugiego),powaliło mnie to zdjecie przy bujaczku-Filip wygląda na takiego dumnego :tak::tak:
to jak Maksik spi w wanience jest słodziutkie:tak::tak:
na plaży zdjęcia świetne -aż sie chce nad morze:-D:-D
Pierwsi to ty masz naprawde giganty:szok::szok:-Pamela przy tobie się chowie:-D:-D wogóle śliczna z Was rodzinka-wiecej fotek proszę:tak:;-);-)

Pati normalnie mnie powaliło:-)
ze wzruszenia
boskie foty, cudni chłopcy, a Filipek taaaaki dumny
no i piersi the best /ja ci współczuję tylko ciężaru, hehe/

Kinga fota z motorkem i dziewczynką suuuper!

Kinga Filipo fajny podrywacz;-), a piaskownica mi też się podoba, ......a on fajny grubanio jest o ile dobrze pamiętam 15 kg ma, a wysoki też jest???.......uuuuuu radzi sobie z pedałowaniem super silny chłopak z niego:tak:

aenye zdjęć na zdjęciach nigdy za dużo nie tylko Twoich ale ogólnie , ja uwielbiam zdjęcia naszych maluchów oglądać:tak:

a Twoje chłopaki super Maksio to już taki mądry w tych oczętach a to co dopiero z bębenka wyszedł:tak::-D, wszystkie foto mi się podobają a Fil urósł znowu, tak jak pisały dziewczyny aż się maleństwa chce:tak:, a biust to naprawdę z Pamelką możesz konkurować:szok:, a może dlatego taki ogromny wyszedł bo okrycie skąpe:-p

reklama
Kinga Filipo fajny podrywacz;-), a piaskownica mi też się podoba, ......a on fajny grubanio jest o ile dobrze pamiętam 15 kg ma, a wysoki też jest???.......uuuuuu radzi sobie z pedałowaniem super silny chłopak z niego:tak:
tak 15kg waży i mierzy 89 cm
Dziekuje :happy:

ja też lubie oglądac zdjecia dzieciaczków :tak:
pozdrawiam

Do góry