Aenye - super fotki! Filipek znowu wyrósł masakrycznie, minki ma cudne! W Kubusiu rewelacja. Maks śpiący w wanience też A dwa chłopaki i trzy chłopaki to normalnie się rozpłakałam ze wzruszenia.. niedługo mnie to czeka. Cuda takie malusie
reklama
K
Kinga85
Gość
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Ale boska piaskownica, sliczne foto
..aenye
Mama grudniowa'06
wszystkim wam bardzo dzieki ;-) kofane jestescie miski :-)
kinga, wow, mlody sam pedaluje?? super pomysl z takim rowerkiem, mi sie te plastiki kolorowe w ogole nie widza.. i tez myslalam o takim ,ale watpilam, ze Fiol sam pojedzie??
kinga, wow, mlody sam pedaluje?? super pomysl z takim rowerkiem, mi sie te plastiki kolorowe w ogole nie widza.. i tez myslalam o takim ,ale watpilam, ze Fiol sam pojedzie??
K
Kinga85
Gość
na rowerku tym pierwszym Filipek troche pedałował bardzo mu sie podobało
a motor jest napedzany automatycznie, wystrczy kierować, tez mu sie to podobało he:-) Bylismy wtedy u znajomych.
Thx! ;-)
a motor jest napedzany automatycznie, wystrczy kierować, tez mu sie to podobało he:-) Bylismy wtedy u znajomych.
Thx! ;-)
czarna551
Fanka BB :)
Patrycja Filipek z Maksikiem wyglądają cudnie (aż się chce drugiego),powaliło mnie to zdjecie przy bujaczku-Filip wygląda na takiego dumnego
to jak Maksik spi w wanience jest słodziutkie
na plaży zdjęcia świetne -aż sie chce nad morze
Pierwsi to ty masz naprawde giganty-Pamela przy tobie się chowie wogóle śliczna z Was rodzinka-wiecej fotek proszę;-);-)
to jak Maksik spi w wanience jest słodziutkie
na plaży zdjęcia świetne -aż sie chce nad morze
Pierwsi to ty masz naprawde giganty-Pamela przy tobie się chowie wogóle śliczna z Was rodzinka-wiecej fotek proszę;-);-)
Kinga Filipo fajny podrywacz;-), a piaskownica mi też się podoba, ......a on fajny grubanio jest o ile dobrze pamiętam 15 kg ma, a wysoki też jest???.......uuuuuu radzi sobie z pedałowaniem super silny chłopak z niego
aenye zdjęć na zdjęciach nigdy za dużo nie tylko Twoich ale ogólnie , ja uwielbiam zdjęcia naszych maluchów oglądać
a Twoje chłopaki super Maksio to już taki mądry w tych oczętach a to co dopiero z bębenka wyszedł, wszystkie foto mi się podobają a Fil urósł znowu, tak jak pisały dziewczyny aż się maleństwa chce, a biust to naprawdę z Pamelką możesz konkurować, a może dlatego taki ogromny wyszedł bo okrycie skąpe
aenye zdjęć na zdjęciach nigdy za dużo nie tylko Twoich ale ogólnie , ja uwielbiam zdjęcia naszych maluchów oglądać
a Twoje chłopaki super Maksio to już taki mądry w tych oczętach a to co dopiero z bębenka wyszedł, wszystkie foto mi się podobają a Fil urósł znowu, tak jak pisały dziewczyny aż się maleństwa chce, a biust to naprawdę z Pamelką możesz konkurować, a może dlatego taki ogromny wyszedł bo okrycie skąpe
reklama
K
Kinga85
Gość
tak 15kg waży i mierzy 89 cmKinga Filipo fajny podrywacz;-), a piaskownica mi też się podoba, ......a on fajny grubanio jest o ile dobrze pamiętam 15 kg ma, a wysoki też jest???.......uuuuuu radzi sobie z pedałowaniem super silny chłopak z niego
Dziekuje
ja też lubie oglądac zdjecia dzieciaczków
pozdrawiam