reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Chłopaki zdjęciowe super ....
Filip ma fajną koszulkę z trupią czachą :-D
a Dawidek kompu kompu w rzece:-D fajnie ciekawe jak Alicja będzie się pluskać???

my mamy moro ogrodniczki jedne zielone standard a drugie różowe moro - to tak odnośnie moro spodenek Filipa

mnie też trafia jak pindy wózkowe dzieci pod kocem trzymają:crazy:, aż mi się che powiedzieć żeby same się do tego wózka położyły i myk pod kocyk:wściekła/y:,
...... może będzie lincz......ale ja też małej skarpetusie zakładam i dopiero sandałki....ale właśnie dlatego żeby ją nie poobcierały:confused: a poza tym ona często się potyka o różne wystające rzeczy i boję się żeby paluszków sobie nie pozbijała a skarpetki zawsze to jakaś ochrona:tak:, a zresztą bawełniane więc za gorąco to jej nie jest:happy:

reklama
Pewnie zależy od temperatury - u nas jest jednak 23 stopnie, a nie 35 jak na południu :-)

A chłopaki super - Filipek niezły - u nas też ciągle jakieś obtarcia i siniaki na gębie, chyba taki urok chłopaków rozrabiaków :-D Ale do szycia to nie było... jak się da zaplastrować i krew nie leci to nie ma się czym martwić. Ja kiedyś sobie zrobiłam dziurę w nodze za pomocą gwoździa i też zaplastrowałam. A miała 3 cm i mało nie zemdlałam z wrażenia jak zobaczyłam swoją tkankę tłuszczową na wierzchu. Zagoiło się po tygodniu.

Dawidek widzę że fan wody jak mój Piotruś. Cudne fotki :happy:

Ha! ale my nie pędziliśmy nigdzie:)
i na pewno bym tego nie zrobiła, hehe
było w piątek, w Dzierżoniowie, z okazji Dni Dzierżoniowa
dzieci nie płaciły za wstęp
dorośli 10 zł
w sumie fajnie było:)
i dzieciaki wlazły do "garderoby"

hehe, a my płaciliśmy po 8 zeta (dzieci też nic) i też wcale nie pędziliśmy. :-D:-p:-D
Z tą różnicą że moje dzieciaki nie wlazły do gardeoby tylko się obie porzygały na koncercie;-):cool2:

kate fajnie ze sobie zdjecie zrobiliscie z Filem hehe spoko ;-) dla dzieciaków to nie mała atrakcja:-)

a tu mój dzisiejszy Filek

reklama
Do góry