reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
My do sandałek (takich bardziej zabudowanych) dajemy skarpetki ale jak na dworze nie jest zbyt ciepło;-) a tak to do normalnych sandałków jest bosa stopa;-)moja mama ma taką manie do sandałków (tych normalnych) ubierać skarpetki jak tylko to widzę to od razu ściągam małemu-nie wiem czemu ma taką głupią manie:-p:-p

Kinga Filipek słodki :-D
ale na drugiego Filipka się nie załapałam:-:)-(

Sugar u sasiadki urodziła się dziewczynka i babcia tej Niuni z nią spacerowała (mała jest z kwietnia) na polu było tak gorąco jak cholera
a babcia małą opatuliła w takie grube sweterki,przykryła kocykiem a na górę wózka założyła ten ochranicz:szok::szok::szok: -myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam!:szok::szok::szok::szok:!!!!!!!!!!

Ja tez sie na Fifiego nie zalapalam.

A u nas wczoraj nie bylo za cieplo i sandalki na rajstopki Pyza nosila.Pasowaly do japonskiej kieculki:tak: Jak goraco to jasne ze bez skarpetek/rajstopek w samych sandalkach pomyka.
Pamietam zeszle lato jak w samym pampku w wozku jezdzila a baby na miescie gadaly z oburzeniem ' patrz gole stopki i goly brzuszek':-D A szok przezylam nad jeziorem gdzie Marika w samym pampku spocona byla a laska z noworodkiem ubranym w gruby kaftan , czapke i przykrytym kocem szla:szok:. Malenstwo purpurowe na buzce bylo:szok:

No to zdjecia z wczoraj
chrupeczki
11422711444.jpg

moi chłopcy
11443111444.jpg

nad sołą
11454311444.jpg

11494011444.jpg

Dawid tyłek zmoczył
11511111444.jpg

czarna, superrr!!! chrupaczki i ostatnie foto najlepsze :-D

tez nie kumam tego systemu ubierania dzieci :baffled: i tez mna az wscieklosc telepie na te matki durne..

Kinga, a ten twój synek to się nie zagrzał?:szok:
nie, bylismy nad woda popołudniu i musiałam załozyc mi taką bluzeczke na długi rekaw bo cały sie do południa zjarał:happy: nie chciałam aby jeszcze go słonce opalało. Mial wtedy dosc:tak: a ta bluzeczka cieniutka jest.

fajne zdjecia wszystkie!! :tak:

reklama
Do góry