reklama
czarna551
Fanka BB :)
My do sandałek (takich bardziej zabudowanych) dajemy skarpetki ale jak na dworze nie jest zbyt ciepło;-) a tak to do normalnych sandałków jest bosa stopa;-)moja mama ma taką manie do sandałków (tych normalnych) ubierać skarpetki jak tylko to widzę to od razu ściągam małemu-nie wiem czemu ma taką głupią manie
Kinga Filipek słodki
ale na drugiego Filipka się nie załapałam:--(
Sugar u sasiadki urodziła się dziewczynka i babcia tej Niuni z nią spacerowała (mała jest z kwietnia) na polu było tak gorąco jak cholera
a babcia małą opatuliła w takie grube sweterki,przykryła kocykiem a na górę wózka założyła ten ochranicz -myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam!!!!!!!!!!!
Kinga Filipek słodki
ale na drugiego Filipka się nie załapałam:--(
Sugar u sasiadki urodziła się dziewczynka i babcia tej Niuni z nią spacerowała (mała jest z kwietnia) na polu było tak gorąco jak cholera
a babcia małą opatuliła w takie grube sweterki,przykryła kocykiem a na górę wózka założyła ten ochranicz -myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam!!!!!!!!!!!
maja_1980
grudniowa mama '06
Ja tez sie na Fifiego nie zalapalam.
A u nas wczoraj nie bylo za cieplo i sandalki na rajstopki Pyza nosila.Pasowaly do japonskiej kieculki Jak goraco to jasne ze bez skarpetek/rajstopek w samych sandalkach pomyka.
Pamietam zeszle lato jak w samym pampku w wozku jezdzila a baby na miescie gadaly z oburzeniem ' patrz gole stopki i goly brzuszek' A szok przezylam nad jeziorem gdzie Marika w samym pampku spocona byla a laska z noworodkiem ubranym w gruby kaftan , czapke i przykrytym kocem szla. Malenstwo purpurowe na buzce bylo
A u nas wczoraj nie bylo za cieplo i sandalki na rajstopki Pyza nosila.Pasowaly do japonskiej kieculki Jak goraco to jasne ze bez skarpetek/rajstopek w samych sandalkach pomyka.
Pamietam zeszle lato jak w samym pampku w wozku jezdzila a baby na miescie gadaly z oburzeniem ' patrz gole stopki i goly brzuszek' A szok przezylam nad jeziorem gdzie Marika w samym pampku spocona byla a laska z noworodkiem ubranym w gruby kaftan , czapke i przykrytym kocem szla. Malenstwo purpurowe na buzce bylo
czarna551
Fanka BB :)
No to zdjecia z wczoraj
chrupeczki
moi chłopcy
nad sołą
Dawid tyłek zmoczył
chrupeczki
moi chłopcy
nad sołą
Dawid tyłek zmoczył
sugarspunsister
matka polka superstar
swietny dzien nad woda!!!
ja bym te baby tak poubierala i ciekawe jakby sie czuly
ja bym te baby tak poubierala i ciekawe jakby sie czuly
..aenye
Mama grudniowa'06
czarna, superrr!!! chrupaczki i ostatnie foto najlepsze
tez nie kumam tego systemu ubierania dzieci i tez mna az wscieklosc telepie na te matki durne..
tez nie kumam tego systemu ubierania dzieci i tez mna az wscieklosc telepie na te matki durne..
K
Kinga85
Gość
nie, bylismy nad woda popołudniu i musiałam załozyc mi taką bluzeczke na długi rekaw bo cały sie do południa zjarał nie chciałam aby jeszcze go słonce opalało. Mial wtedy dosc a ta bluzeczka cieniutka jest.Kinga, a ten twój synek to się nie zagrzał?
fajne zdjecia wszystkie!!
reklama
K
Kinga85
Gość