reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

no ja przecież nie krytykuję tego fotelika tylko napisałam jaki my mamy i co nam powiedział sprzedawca:-(,
Aleńka tez wysoka ale w naszym się mieści:happy:
Filip ma 15 kg...a ja się martwiałm że moja dużo waży 12,7kg;-)

Agus spokojnie;-) nie nerwujemy sie przecież heh
A no widzisz co chłop to chłop. Duży w rodzinkę tatusia heh

reklama
Filupek przedbraciszkowy W ZOO :-D

Kolejka przed wejsciem:

MiniZOO:

..przerazajace te stworzenia..

..ale dalem sie oswoic ;-)

i nakarmilem nawet owce:

z mama i tata, chociaz nie wiem, po co ta koza:

z mama:

torbacze (wklejam, zobaczcie, jedna kangurzyca ma little roo w torbie!!!)

przy pingwinkach robie bleble:

tata i glowa, czyli obserwujemy orangutany (dobre zdjecie :-D)

i teraz piaskownica z prababcia:

nudno tu w tej zwyklej piaskownicy..

nuuudaa... i do tego razi.. co by tu zbroic?

ooo, ta czarna ziemia jest fajniejsza :-D

Pati piękne zdjęcia o tym masz świetną ciążową? bluzeczke tą ze zdjęcia
z mama i tata, chociaz nie wiem, po co ta koza:

kinga Filipek jakoś bardziej łobuziarsko wygląda w obciętych włoskach - bardzo mu dobrze moim zdaniem a co do wagi to 15kg :szok:nie wiem jak by Mapecior przy nim wyglądał ze swoimi 11kg:-p

w ogole fajne to Wasze zoo, w Poznaniu tez Nowe Zoo jest calkiem calkiem, ale bylam przerazona jak zobaczylam zdjecia z zoo we Wrocławiu, wszedzie beton, mikro wybiegi i klatki masakra, nasi znajomi ostatnio byli i sami mowili ze byli zdegustowani i ze nie polecaja

kinga Filipek jakoś bardziej łobuziarsko wygląda w obciętych włoskach - bardzo mu dobrze moim zdaniem a co do wagi to 15kg :szok:nie wiem jak by Mapecior przy nim wyglądał ze swoimi 11kg:-p
hehe no na pewno smiesznie by wyglądali razem :-p:-D
Mówie wam że mój Filip to wyrośniety w rodzinkę męża hehe ;-)

Pati świetne zdjęcia z zoo :-) Super wygladacie razem!

hehe, ja stwierdzam, ze Filip jednak bardziej do mnie podobny jest niz Maksio ;-)
chociaz obaj tatusini ;-)

sa_raa, to nie ciazowka ;-) zwykla bluza z vero mody :-) ja w ogole nie kupilam ani jednej ciazowej typowo bluzki. mozna wbrew pozorom mnostwo znalezc w zwyklych sklepach takich, co sie nadaja na brzusio :-)

Agaton
, nasze zoo jest naprawde zaje.biste :-) zwierzeta nie sa odseparowane jakimis kratami (no to zdjecie z torbaczami troche przeczy ;-) ale takich 'klatek' jest b. malo), w wiekszosci duze wybiegi z fosami i drewnianymi plotami naokolo. naprawde fajnie, duzo zieleni, duzo przestrzeni.. (to chyba najwieksze zoo w polsce? czy sie myle?)
ja kocham chodzic do zoo :-) juz sie nie moge next wycieczki doczekac :tak:

kinga, no mow, co masz za wozek ;-)

reklama
Do góry