reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

no ja przecież nie krytykuję tego fotelika tylko napisałam jaki my mamy i co nam powiedział sprzedawca:-(,
Aleńka tez wysoka ale w naszym się mieści:happy:
Filip ma 15 kg...a ja się martwiałm że moja dużo waży 12,7kg;-)

Agus spokojnie;-) nie nerwujemy sie przecież heh
A no widzisz co chłop to chłop. Duży w rodzinkę tatusia heh

reklama
Filupek przedbraciszkowy W ZOO :-D

Kolejka przed wejsciem:

MiniZOO:

..przerazajace te stworzenia..

..ale dalem sie oswoic ;-)

i nakarmilem nawet owce:

z mama i tata, chociaz nie wiem, po co ta koza:

z mama:

torbacze (wklejam, zobaczcie, jedna kangurzyca ma little roo w torbie!!!)

przy pingwinkach robie bleble:

tata i glowa, czyli obserwujemy orangutany (dobre zdjecie :-D)

i teraz piaskownica z prababcia:

nudno tu w tej zwyklej piaskownicy..

nuuudaa... i do tego razi.. co by tu zbroic?

ooo, ta czarna ziemia jest fajniejsza :-D

Pati piękne zdjęcia o tym masz świetną ciążową? bluzeczke tą ze zdjęcia
z mama i tata, chociaz nie wiem, po co ta koza:

kinga Filipek jakoś bardziej łobuziarsko wygląda w obciętych włoskach - bardzo mu dobrze moim zdaniem a co do wagi to 15kg :szok:nie wiem jak by Mapecior przy nim wyglądał ze swoimi 11kg:-p

w ogole fajne to Wasze zoo, w Poznaniu tez Nowe Zoo jest calkiem calkiem, ale bylam przerazona jak zobaczylam zdjecia z zoo we Wrocławiu, wszedzie beton, mikro wybiegi i klatki masakra, nasi znajomi ostatnio byli i sami mowili ze byli zdegustowani i ze nie polecaja

kinga Filipek jakoś bardziej łobuziarsko wygląda w obciętych włoskach - bardzo mu dobrze moim zdaniem a co do wagi to 15kg :szok:nie wiem jak by Mapecior przy nim wyglądał ze swoimi 11kg:-p
hehe no na pewno smiesznie by wyglądali razem :-p:-D
Mówie wam że mój Filip to wyrośniety w rodzinkę męża hehe ;-)

Pati świetne zdjęcia z zoo :-) Super wygladacie razem!

hehe, ja stwierdzam, ze Filip jednak bardziej do mnie podobny jest niz Maksio ;-)
chociaz obaj tatusini ;-)

sa_raa, to nie ciazowka ;-) zwykla bluza z vero mody :-) ja w ogole nie kupilam ani jednej ciazowej typowo bluzki. mozna wbrew pozorom mnostwo znalezc w zwyklych sklepach takich, co sie nadaja na brzusio :-)

Agaton
, nasze zoo jest naprawde zaje.biste :-) zwierzeta nie sa odseparowane jakimis kratami (no to zdjecie z torbaczami troche przeczy ;-) ale takich 'klatek' jest b. malo), w wiekszosci duze wybiegi z fosami i drewnianymi plotami naokolo. naprawde fajnie, duzo zieleni, duzo przestrzeni.. (to chyba najwieksze zoo w polsce? czy sie myle?)
ja kocham chodzic do zoo :-) juz sie nie moge next wycieczki doczekac :tak:

kinga, no mow, co masz za wozek ;-)

reklama
Do góry