reklama
czarna551
Fanka BB :)
Filipek śliczniutki mały mężczyzna już z niego
Kinga Twój Filipek wygląda na grzecznego bardzo;-) śliczne ma oczka
ps.masz fanatstycznego tego kwiatka zamiocuclacsa;-)
Kinga Twój Filipek wygląda na grzecznego bardzo;-) śliczne ma oczka
ps.masz fanatstycznego tego kwiatka zamiocuclacsa;-)
K
Kinga85
Gość
Kinga..piewrwsza wyprawa new car....i mały kierowca;-)....fajnie że już macie się czym przemieszczać
a co do fotelika to nam sprzedawca powiedział że takie foteliki jak ma Filip to dla dzieci od 3 roku życia są i mamy taki o wiele bardziej zabudowany rozkładany do pozycji półleżącej z tymi pasami na ramionkach i w pasie.
a co do fotelika to nam sprzedawca powiedział że takie foteliki jak ma Filip to dla dzieci od 3 roku życia są i mamy taki o wiele bardziej zabudowany rozkładany do pozycji półleżącej z tymi pasami na ramionkach i w pasie.
Kinga, super wyprawa :-)
A my też mamy taki mniejszy fotello, ale mi się wydaje że Kingowy ok jest - pasy są w dobrym miejscu przynajmniej. Te foteliki to sie bardziej do wzrostu dobiera niż do wagi czy wieku tak naprawdę.
A my też mamy taki mniejszy fotello, ale mi się wydaje że Kingowy ok jest - pasy są w dobrym miejscu przynajmniej. Te foteliki to sie bardziej do wzrostu dobiera niż do wagi czy wieku tak naprawdę.
K
Kinga85
Gość
Filipek ma taki foteli bo według jego wzrotu i wagi to taki musi własnie mniec No przecież wiem co kupuję heheh :-) Filip ma 89cm wzrostu i waży 15kg. Jest solidnie przypiety pasami i jest mu wygodnie i tez można ułożyc fotelik na pozycje półleżąca aby sie przekimał
K
Kinga85
Gość
dziekuje ;-) no było fajnie fajnie hehKinga, super wyprawa :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
Nieistotna, co ty gadasz, jaki szatanek ;-) Filipek po prostu swietnie sie w piachu wytarmosil, hehe ;-) moj tez zawsze upiaszczony na maksa, rozbieram go na klatce do pampersa niemalze
cosmolady, przeslodka ta twoja mala!!! drobniutka, co? ale cudne wloski i zdjecie, jak sie przytula do wozka, cudne..
Dita, Nat to taki rojber z oczkow niezapominajkowych, ze szok swietna z was familijka, hehe :-) a babcia jaka laska!!! ty cala mama jestes :-)
czarna, Dawidek w basenie super :-) a z ciebie tez lacha! bomba :-)
Kinga, super i fotelik, i wozeczek!! co to za firma wozka? (ja nadal nie mam )
a mlody grzeczniutki naprawde :-)
co do fotelika, my mamy taki 9-18, ale mlody tez wysoki i na pewno nie bedzie w nim do 3-4 lat jezdzil, nie ma szans. juz zaglowek mamy ustawiony niemal na najwyzszym poziomie. a to tylko ok. 12kg na razie. to taka bajera sklepowa, zeby klienci kupili wiecej niz dwa foteliki w zyciu, mysle ;-)
reklama
no ja przecież nie krytykuję tego fotelika tylko napisałam jaki my mamy i co nam powiedział sprzedawca:-(,
Aleńka tez wysoka ale w naszym się mieści
Filip ma 15 kg...a ja się martwiałm że moja dużo waży 12,7kg;-)
Aleńka tez wysoka ale w naszym się mieści
Filip ma 15 kg...a ja się martwiałm że moja dużo waży 12,7kg;-)