reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Filipek śliczniutki mały mężczyzna już z niego:-D:-D
Kinga Twój Filipek wygląda na grzecznego bardzo;-) śliczne ma oczka
ps.masz fanatstycznego tego kwiatka zamiocuclacsa;-):tak::tak::-D

Kinga..piewrwsza wyprawa new car....i mały kierowca;-)....fajnie że już macie się czym przemieszczać:tak:
a co do fotelika to nam sprzedawca powiedział że takie foteliki jak ma Filip to dla dzieci od 3 roku życia są i mamy taki o wiele bardziej zabudowany rozkładany do pozycji półleżącej z tymi pasami na ramionkach i w pasie.

Kinga, super wyprawa :-)

A my też mamy taki mniejszy fotello, ale mi się wydaje że Kingowy ok jest - pasy są w dobrym miejscu przynajmniej. Te foteliki to sie bardziej do wzrostu dobiera niż do wagi czy wieku tak naprawdę. :tak:

Filipek ma taki foteli bo według jego wzrotu i wagi to taki musi własnie mniec:tak: No przecież wiem co kupuję heheh :-) Filip ma 89cm wzrostu i waży 15kg. Jest solidnie przypiety pasami i jest mu wygodnie:happy: i tez można ułożyc fotelik na pozycje półleżąca aby sie przekimał :tak:

Nieistotna
, co ty gadasz, jaki szatanek ;-) Filipek po prostu :-D swietnie sie w piachu wytarmosil, hehe ;-) moj tez zawsze upiaszczony na maksa, rozbieram go na klatce :-D do pampersa niemalze :-D

cosmolady
, przeslodka ta twoja mala!!! drobniutka, co? ale cudne wloski i zdjecie, jak sie przytula do wozka, cudne..

Dita
, Nat to taki rojber z oczkow niezapominajkowych, ze szok :-D swietna z was familijka, hehe :-) a babcia jaka laska!!! ty cala mama jestes :-)

czarna
, Dawidek w basenie super :-) a z ciebie tez lacha! bomba :-)

Kinga, super i fotelik, i wozeczek!! co to za firma wozka? (ja nadal nie mam :-p)
a mlody grzeczniutki naprawde :-)

co do fotelika, my mamy taki 9-18, ale mlody tez wysoki i na pewno nie bedzie w nim do 3-4 lat jezdzil, nie ma szans. juz zaglowek mamy ustawiony niemal na najwyzszym poziomie. a to tylko ok. 12kg na razie. to taka bajera sklepowa, zeby klienci kupili wiecej niz dwa foteliki w zyciu, mysle ;-)

reklama
no ja przecież nie krytykuję tego fotelika tylko napisałam jaki my mamy i co nam powiedział sprzedawca:-(,
Aleńka tez wysoka ale w naszym się mieści:happy:
Filip ma 15 kg...a ja się martwiałm że moja dużo waży 12,7kg;-)

Do góry