reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Filipek śliczniutki mały mężczyzna już z niego:-D:-D
Kinga Twój Filipek wygląda na grzecznego bardzo;-) śliczne ma oczka
ps.masz fanatstycznego tego kwiatka zamiocuclacsa;-):tak::tak::-D

Kinga..piewrwsza wyprawa new car....i mały kierowca;-)....fajnie że już macie się czym przemieszczać:tak:
a co do fotelika to nam sprzedawca powiedział że takie foteliki jak ma Filip to dla dzieci od 3 roku życia są i mamy taki o wiele bardziej zabudowany rozkładany do pozycji półleżącej z tymi pasami na ramionkach i w pasie.

Kinga, super wyprawa :-)

A my też mamy taki mniejszy fotello, ale mi się wydaje że Kingowy ok jest - pasy są w dobrym miejscu przynajmniej. Te foteliki to sie bardziej do wzrostu dobiera niż do wagi czy wieku tak naprawdę. :tak:

Filipek ma taki foteli bo według jego wzrotu i wagi to taki musi własnie mniec:tak: No przecież wiem co kupuję heheh :-) Filip ma 89cm wzrostu i waży 15kg. Jest solidnie przypiety pasami i jest mu wygodnie:happy: i tez można ułożyc fotelik na pozycje półleżąca aby sie przekimał :tak:

Nieistotna
, co ty gadasz, jaki szatanek ;-) Filipek po prostu :-D swietnie sie w piachu wytarmosil, hehe ;-) moj tez zawsze upiaszczony na maksa, rozbieram go na klatce :-D do pampersa niemalze :-D

cosmolady
, przeslodka ta twoja mala!!! drobniutka, co? ale cudne wloski i zdjecie, jak sie przytula do wozka, cudne..

Dita
, Nat to taki rojber z oczkow niezapominajkowych, ze szok :-D swietna z was familijka, hehe :-) a babcia jaka laska!!! ty cala mama jestes :-)

czarna
, Dawidek w basenie super :-) a z ciebie tez lacha! bomba :-)

Kinga, super i fotelik, i wozeczek!! co to za firma wozka? (ja nadal nie mam :-p)
a mlody grzeczniutki naprawde :-)

co do fotelika, my mamy taki 9-18, ale mlody tez wysoki i na pewno nie bedzie w nim do 3-4 lat jezdzil, nie ma szans. juz zaglowek mamy ustawiony niemal na najwyzszym poziomie. a to tylko ok. 12kg na razie. to taka bajera sklepowa, zeby klienci kupili wiecej niz dwa foteliki w zyciu, mysle ;-)

reklama
no ja przecież nie krytykuję tego fotelika tylko napisałam jaki my mamy i co nam powiedział sprzedawca:-(,
Aleńka tez wysoka ale w naszym się mieści:happy:
Filip ma 15 kg...a ja się martwiałm że moja dużo waży 12,7kg;-)

Do góry