reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
haha Kicia a mi sie wydaje taki podobny do D. bardzo wlasnie do niego!!!
A Pati jest piekna dziewczyna, super!! I ta bluzeczka o ktorej jedna z dziwczyn pisala, super!
Śweitna rodzinka

Patrycja normalnie rodzinna sielanka!
Agaton pamietaj, ze wroclawskie zoo jest zabytkowe, z tego co pamietam chyba najstarsze w PL. Owszem Gucwinscy w ostatnich latach nie zrobili nic, ale w tej chwili nowy dyrektor robi cholernie duzo. Pol zoo jest w remoncie. miasto caly czas walczy o nowe tereny dla zwierzat, bo zoo w samym centrum Wrocka.

A jesli chodzi o foteliki to ja mam swoja teorie. Nie bez powodu kaze sie dzieciom jezdzic ze zintegrowanymi pasami. I wcale nie chodzi o wciskanie ludziom dwoch fotelikow.Julia miala ponad dwa i pol roku jak zaczela w takim jezdzic z doroslymi pasami a zawsze byla bardzo wysoka.

No właśnie nasze zoo ma o tyle dobrze, że jest za miastem, więc i tak las naookoło i przez to duże wybiegi nie są problemem. Nie mniej super wygląda dopiero kilka lat, kiedy się zmienił dyrektor na tego obecnego, który niebo i ziemię porusza, żeby zdobyć kasę i naprawdę co roku coś nowego jest. Nowe wybiegi, nowe klatki, nowe zwierzaki. Mi się dopiero zaczęło od paru lat podobać. Wcześniej było z lekka strasznie. :sorry2:

My po lekarzu - młody symulant chory na katar. Nic nie ma na oskrzelach jak na razie. Lekarka ma teorię, że się nadkaził nosek od tego ropiejącego oczka, i ono się nie chce wyleczyć dlatego. Teraz kropelkujemy i oczko i nosek. Młody ładnie smarka i w sumie jak się rano wysmarkał to kaszel zniknął, więc rzeczywiście wygląda jakby od kataru. No to czekamy teraz co dalej. :-)

reklama
Do góry