reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Wstawię parę z dzisiejszego wypadu do Zamościa do zoo;-) Niestety pogoda nas nie rozpieszczała - przed ulewami chroniliśmy się raz w małpiarni a raz w ptaszarni, hehe;-)

lew ( i tata_)

lama (i też tata;-))

patrzymy na niedźwiedzia (z babcią)

śpiące wilki (i mama;-))

czarny bocian (i siostra)

no i wielbłąd;-)

Dita świetne fotki;-);-)-rozbrajające jest mina Natki na tym zdjęciu z Tobą, Alunia śliczna taka księżniczka z niej :tak::tak:
Cosmolady śliczne foteczki:tak::tak::tak:

mam duże zaległości więc w skrócie :
wszystkie bąble super normalnie widać jak rosną i stają coraz bardziej "dojrzałe" tzn to już nie takie maluszki co to nie wiedzą o co chodzi;-)

chyba też zapanuję jakieś zoo, ale u nas to najbliższe w Warszawie i jak sobie pomyślę że mam się tłuc w korkach to mi się coś robi:no:

a rozstępy to medale macierzyństwa przecież;-)lub jak ktoś woli ordery zasługi:tak:

Dita zdjecia fajowskie. Tylko ja jakos nie moge sie przyzwyczaić do Natki w tej grzywce:-p:-D

Agutku normalnie te słowa:
a rozstępy to medale macierzyństwa przecież;-)lub jak ktoś woli ordery zasługi:tak:

to sobie chyba na kazdej sciane w mieszkaniu powiesze:-D

Szatanek
123axwy.jpg

wbdnhv.jpg

es475y.jpg

33lzalt.jpg

Jej, Nieistotku, cudny twój Filipek, a jaki grzeczny :-) W czapce siedzi i w jednym miejscu :happy::-)

A wyglada jak aniolek. I jaki do Ciebie podobny Ilonko.
Natala ta to ma oczy, utopic sie mozna!
Cosmo super fotki!!!!!:-)

reklama
Filipek fajny łobuziak! :tak:

A tutaj mój Filip z młodszym kolegą...

karmienie chrupkami

przykładanie telefonu na siłe do ucha!Masz i dzwoń! hehehe naśmiałysmy się z koleżanką

Do góry