reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Wstawię parę z dzisiejszego wypadu do Zamościa do zoo;-) Niestety pogoda nas nie rozpieszczała - przed ulewami chroniliśmy się raz w małpiarni a raz w ptaszarni, hehe;-)

lew ( i tata_)

lama (i też tata;-))

patrzymy na niedźwiedzia (z babcią)

śpiące wilki (i mama;-))

czarny bocian (i siostra)

no i wielbłąd;-)

Dita świetne fotki;-);-)-rozbrajające jest mina Natki na tym zdjęciu z Tobą, Alunia śliczna taka księżniczka z niej :tak::tak:
Cosmolady śliczne foteczki:tak::tak::tak:

mam duże zaległości więc w skrócie :
wszystkie bąble super normalnie widać jak rosną i stają coraz bardziej "dojrzałe" tzn to już nie takie maluszki co to nie wiedzą o co chodzi;-)

chyba też zapanuję jakieś zoo, ale u nas to najbliższe w Warszawie i jak sobie pomyślę że mam się tłuc w korkach to mi się coś robi:no:

a rozstępy to medale macierzyństwa przecież;-)lub jak ktoś woli ordery zasługi:tak:

Dita zdjecia fajowskie. Tylko ja jakos nie moge sie przyzwyczaić do Natki w tej grzywce:-p:-D

Agutku normalnie te słowa:
a rozstępy to medale macierzyństwa przecież;-)lub jak ktoś woli ordery zasługi:tak:

to sobie chyba na kazdej sciane w mieszkaniu powiesze:-D

Szatanek
123axwy.jpg

wbdnhv.jpg

es475y.jpg

33lzalt.jpg

Jej, Nieistotku, cudny twój Filipek, a jaki grzeczny :-) W czapce siedzi i w jednym miejscu :happy::-)

A wyglada jak aniolek. I jaki do Ciebie podobny Ilonko.
Natala ta to ma oczy, utopic sie mozna!
Cosmo super fotki!!!!!:-)

reklama
Filipek fajny łobuziak! :tak:

A tutaj mój Filip z młodszym kolegą...

karmienie chrupkami

przykładanie telefonu na siłe do ucha!Masz i dzwoń! hehehe naśmiałysmy się z koleżanką

Do góry