reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

już komentowałam na ogólnym - śliczne fotki:tak:

no i jak obiecałam, trochę twórczości Natalki

Ja i Delfinek - oczywiście ubrana w strój

Miał być ślub, ale chyba nie wyszło - "oj mamo, czasu nie miałam, żeby skończyć :)"

Tu widać "miednicę mamo i jelita i wątrobę, no!"

A tu ja i chyba coś zjadłam, albo to też kawałek jakiegoś żołądka, czy coś podobnego

Niestety nie mogę znaleźć prac z płucami, jelitami i sercem oraz żebrami :(

Ostatnia edycja:
reklama
jacie, Kasia :szok: sliczne rysunki!!! naprawde, jestem w szoku, ze czterolatki moga tak ladnie rysowac ;-)

i w ogole sliczne laski, z Asi to juz nastolatka pelna geba, nie ma co...

Kate, boskie rysunki! U mnie to głowonogi jeszcze Piotrek rysuje ;-) Dopiero ostatni tydzień to rysuje podobny do kwiatka kwiatek :D Generalnie Maciek jest dwa lata młodszy i rysuje tak samo jak Piotrek :D :D :D
Dziewczyny śliczne, wyrosły niesamowicie - dawno nie widziałam ich :-) :O Niesamowite jak Asia szybko wydoroślała :-) Wygląda poważnie :-)

Świetne fotki balowe. To ja pokaże swojego Olka.
Mogę?

sm.jpg

pokazemy sie ;-)

Rewa i zamarznieta zatoka:

a to ostatnio, Gdynia:

i pani beczka ;-) bosz, kiedy zrzuce ten plaszcz..!

i jeszcze brzuszkostory z 37tc3d:

i takie eksperimenta, bawilam sie programem ;-)

Pati uwielbiam Twoje zdjęcia, uwielbiam Twoje Dzieci a najbardziej podziwiam to jak ślicznie wyglądasz w ciąży!!!
Rysunki dzieci rewelacja!!
Kasia Olivier też na etapie głowonogów ;)

Nie będę oryginalna i też dopisze się do sa_ry, że wyglądasz super, jak dla mnie możesz być ciągle w ciąży bo na prawdę Ci służy :-D

reklama
zdjecia maluszka i nie tylko ;-)

ostatnia fota brzuszkowa :-)

wizyta moich synkow w szpitalu :-)

chlopaki udawali, ze maja dzidzie w brzuchu ;-) wlozyli sobie bluzki pod bluzki ;-) sami wpadli na to, hehe ;-)

"pokazcie, jakie kwiatki przyniesliscie" ;-)

teraz moj maly facio:

pierwszy krzyk... :-)

z mama w koszuli muzzy (masz racje, morgaine, moglam brac eSke ;-) )

kilka godzin po porodzie...

w szpitalnym loziu:

i buziaki moje, z kazdym dniem inne..

cycus wiekszy od glowki.. ;-)

tak sie denerwuje ;-)

po kapieli ;-)

mama tak zamulala po kapieli, ze zasnalem na przewijaku ;-)

pierwszy sen w lozeczku:

tyle zabawek dostalem od brata;

z bracmi:

dzisiejszy nunus:

przepraszam, ze tego tyle, ale coz, serce matki ;-) nie moglam sie powstrzymac!

Do góry