reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

już komentowałam na ogólnym - śliczne fotki:tak:

no i jak obiecałam, trochę twórczości Natalki

Ja i Delfinek - oczywiście ubrana w strój

Miał być ślub, ale chyba nie wyszło - "oj mamo, czasu nie miałam, żeby skończyć :)"

Tu widać "miednicę mamo i jelita i wątrobę, no!"

A tu ja i chyba coś zjadłam, albo to też kawałek jakiegoś żołądka, czy coś podobnego

Niestety nie mogę znaleźć prac z płucami, jelitami i sercem oraz żebrami :(

Ostatnia edycja:
reklama
jacie, Kasia :szok: sliczne rysunki!!! naprawde, jestem w szoku, ze czterolatki moga tak ladnie rysowac ;-)

i w ogole sliczne laski, z Asi to juz nastolatka pelna geba, nie ma co...

Kate, boskie rysunki! U mnie to głowonogi jeszcze Piotrek rysuje ;-) Dopiero ostatni tydzień to rysuje podobny do kwiatka kwiatek :D Generalnie Maciek jest dwa lata młodszy i rysuje tak samo jak Piotrek :D :D :D
Dziewczyny śliczne, wyrosły niesamowicie - dawno nie widziałam ich :-) :O Niesamowite jak Asia szybko wydoroślała :-) Wygląda poważnie :-)

Świetne fotki balowe. To ja pokaże swojego Olka.
Mogę?

sm.jpg

pokazemy sie ;-)

Rewa i zamarznieta zatoka:

a to ostatnio, Gdynia:

i pani beczka ;-) bosz, kiedy zrzuce ten plaszcz..!

i jeszcze brzuszkostory z 37tc3d:

i takie eksperimenta, bawilam sie programem ;-)

Pati uwielbiam Twoje zdjęcia, uwielbiam Twoje Dzieci a najbardziej podziwiam to jak ślicznie wyglądasz w ciąży!!!
Rysunki dzieci rewelacja!!
Kasia Olivier też na etapie głowonogów ;)

Nie będę oryginalna i też dopisze się do sa_ry, że wyglądasz super, jak dla mnie możesz być ciągle w ciąży bo na prawdę Ci służy :-D

reklama
zdjecia maluszka i nie tylko ;-)

ostatnia fota brzuszkowa :-)

wizyta moich synkow w szpitalu :-)

chlopaki udawali, ze maja dzidzie w brzuchu ;-) wlozyli sobie bluzki pod bluzki ;-) sami wpadli na to, hehe ;-)

"pokazcie, jakie kwiatki przyniesliscie" ;-)

teraz moj maly facio:

pierwszy krzyk... :-)

z mama w koszuli muzzy (masz racje, morgaine, moglam brac eSke ;-) )

kilka godzin po porodzie...

w szpitalnym loziu:

i buziaki moje, z kazdym dniem inne..

cycus wiekszy od glowki.. ;-)

tak sie denerwuje ;-)

po kapieli ;-)

mama tak zamulala po kapieli, ze zasnalem na przewijaku ;-)

pierwszy sen w lozeczku:

tyle zabawek dostalem od brata;

z bracmi:

dzisiejszy nunus:

przepraszam, ze tego tyle, ale coz, serce matki ;-) nie moglam sie powstrzymac!

Do góry