reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Patrycja Junior junior junior cudny!!!!!!!!! normalnie tylko go schrupac - taki malenki niewnny! zdjecia z bracmi rozczulajace!
super z was rodzinka!!!!!!!! rewelacja!:-)

reklama
hehe, thx :-) przez grzecznosc nie zaprzeczam (jestem absolutnie zakochana we wlasnych dzieciach ;-) to jakas patola normalnie u mnie).

to teraz wesele, przepraszam was, strasznie duzo zdjec wrzucam, nie obrazcie sie, ok? ale ja mam zawsze problem z wyborem ;-) leci hurtem:

najpierw moja duma, czyli starszaki:

moja sukienka ;-) oczywiscie nie mam zadnego normalnego zdjecia, cholera jasna, same beznadziejne ujecia!

maly tez nie ma fajnego zdjecia, tylko z mama :-(

i umalowani:

teraz zdjecia Felcia i reszta ;-)

strasznie duzy Filip!.. szok!..

Masio:

ziewulek:

smokmen:

spioszek:

zdziwko ;-)

i jeszcze pare fot ze swiat:

swieconka :-)

i swiateczne spacerki:

i chlopaki wciagaja kaczke :-D

Ostatnia edycja:
Parę naszych zdjęć ( nie tylko glony, ale jakoś inne wątki łącznie ze zdjęciowymi nie banglają, to wrzucam jak leci;) ):

My w zoo - Zamość:
cd 038.jpg

Panterka:
cd 050.jpg

I święta: familiada: od prawej: Elvis - nasza bida ze schroniska, Nat, Nelly - jamnik mojej sis Agaty, Ala, tata z mama, z tyłu sis Agata, sis Magda z chopakiem, tuz za Magdą sis Beata - widoczny łokieć oraz mój A. z meżem Agaty - Łukaszem :cool2: (spacer nasza ulicą - w tle białe słynne ku rwa krawężniki - A. w tym roku się zbuntował i nie pomalował, łamistrajk jeden :cool2:)

cd 082.jpg

Nat, Elvis, Ala, Nelly

cd 083.jpg

Wow rzeka Wow płynie... (Łukasz,Andrzej, mama;) )
cd 099.jpg

Sistars: najstarsza i najmłodsza ...
cd 118.jpg
Śmigus- Dungus - Ala mokra i happy;)
cd 156.jpg

I na koniec przyroda:

Kilimandżaro:
cd 023.jpg

Lustereczko powiedz przecie:)
cd 108.jpg

Ostatnia edycja:
wow Dita normalnie wyglądasz jak nastolatka :-) a dziewczyny jakie już wielkie, Ala jak wysmuklała :tak: Nat dalej ma taki słodki uśmiech aż miło popatrzeć :-)

a ja zapomnialam sie pochwalic nowym "salonem" ;-) kuchni zdjecia nie moge cyknac, bo syf. ale tylko kolor sciany zmienilismy na ten sam szary, fajnie wyszlo. ogolnie nowy salon jak nic.

i nocne życie Aurei:

kocham ją ;-)

reklama
Do góry