reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

dzieki :-) :-) :-)

lozko z Ikei, bo bardzo chcialam, zeby nie bylo takie wysokie jak tradycyjne pietrusy. ale fajnie nam sie udalo z tym materacem na dol, ze nie zwykly - niski tylko ten ze stelazem. i Maks nie spi tak calkiem na ziemi.
a ten baldachim tez ikeowski patent :-D balam sie, ze Fiol moglby wypasc, ale gdzie tam, smiga az milo i nie ma zapedow na spadanie. ale bawia sie swietnie, wiec nie sciagam :-)

a ja brrr, nie chce mi sie malowac ani nic. ale bebzonik mam potezny :-D nikt nie wierzy, ze to 4 miesiac :-D

reklama
jeny, rozplywam sie ;-) ile ochow ii achow :-D dzieki.

kasu
, sto lat cie nie widzialam na bb :-) Buzia wielka!!!

kate
, niewielka jest roznica, niecale pol glowy.

Pati śliczni są chłopcy! No nie mogę się napatrzeć! Normalnie jak z reklamy! eh...!!
Łóżeczko mamy takie samo z tym, że to ja śpię na dole:-p też mam stelaż pod materac

Aenye chlopakow masz pierwsza klasa...slodziutko ze specjalnie dla mamusi przebrali sie za dziewczynki.
Brzusio maluski w porownaniu z moim ale napewno niedlugo sie powiekszy:)

foty nasze :-)

Masio caluje brzuszek:

Fiol - przedstawienie:

prace Fiolka ;-) i dumna mama..

list do Mikolaja - ten czerwony chudzielec to on ;-)

moja rodzina - pierwszy raz z dzidzia (mama jedyna kolorowa z kokarda na glowie):

fantastyczna rakieta:

zima:

igloo:

jem lody ;-)

bitwa na kulki:

urodzinkowy torcik:

no i Swieta..

mina :-D

wsuwamy barszcz:

milosc braterska..

z mama - klony sweterkowe ;-)

zamula...

elfik:

potwory Sylwestrowe:

gilaja mnie te wlosy!..

bylaby sliczna dziewczynka!

i karnawal - dzisiejsze foty :-D z balu w p.kolu. moi chlopcy robili za rycerzy spod Grunwaldu :-D

gwardia przyboczna :-D

szczeżuja moja przekochana :-D

tańce z kuzynką:

uffffffffffffffffffffffff, przepraszam, ze tyle tego!!!

reklama
Śliczne te Wasze dzieciaczki :) Takie jeszcze malutkie :)
Mój Olek jest taki wielki i dorosły, że sama uwierzyć nie mogę, że to dopiero czterolatek :)

Co do rysunków to mały dostał ostatnio super nagrode z przedszkola. Taki wielki zestaw plastyczny z kilkoma rodzajami kredek, flamastrami i farbami i dyplom. Do konkursu oczywiście zgłosił się sam, więc zaskoczona byłam. Konkurs był ogólnowarszawski. Nie wygrał, ale jego praca została narodzona. Niestety nawet jej nie widziałam :( Ulubionym tematem jest oczywiście: ZIG ZAK!

Ostatnia edycja:
Do góry