reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Agaton, pingwinek - strasznie przepraszam, ze mimo dopytywania sie o foty nie skomentowalam nic! musialo sie cos zje.bac w subskrypcjach i nie widzialam waszych wpisow.

pingwinek
- masz PRZEPIEKNE corcie, az nie wiem, ktora cudniejsza! Sara naprawde wypiekniala, ma piekne wloski.. jak ty to robisz, ciotka, e?? a ta babcia to chyba sciemniona? taka mloda??

agaton
- a ty masz juz pannice w domu.. ale duza niunia! sliczna rownie, co poprzedniczki, ale taka juz powazna! ja cie krece!..

aenye - autko śliczne! Zazdraszczam;) Chłopaki super, kowboj i kuturalna rozrywka powalają:) Widok z balkonu masz cudny - jak w Bieszczadach, szok! w ogoel śliczne zdjęcia, bardzo lubię je oglądać:)

My wróciliśmy z urlopu - z Heidelbergu, gdzie mieszka siostra D. - wrzucam na szybko parę fotek:

IMG_0592.JPG

IMG_0622.JPG

IMG_0636.JPG

IMG_0668.JPG

IMG_0714.JPG

IMG_0725.JPG

IMG_0749.JPG

IMG_0772.JPG

IMG_0781.JPG

IMG_0803.JPG

ciut nas, niestety bez wakacji - poszly w pipe z dyskiem. oby niebezpowrotnie.

brzucho ;-) wersja xxl, pod wieczor:

no i pokoj, ktorym sie tak chwalilam:

z zawartoscia ;-)

a coby mi bylo nie zal, ze nie corcia, moje chlopaki zrobily mi niespodzianke ;-)

Maksio TAP MADL:

glowy wybitnie wystylizowane :-D

i zabawa z malzem, co go dlugo nie bylo (wersja poranna, pizamowa, nie przygladac sie ;-) )

buziaki ;-) bedzie nas wiecej, promis. bo sto lat sie nie pokazywalam :-)

reklama
Aenye - wow, jakie fajnie łóżko! Górny pokład dla klaustrofilika super :-) A ty wyglądasz ślicznie :-) Budowa wieży ekstra i przebieranki jakie fajne - u mnie też jakiś ostatnio trend na ozdoby. Piotrek gustuje w koralikach, Maciek robi sobie makijaż plakatówkami tudzież jedzeniem :-/ :-O :-D

Do góry