reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Agaton, pingwinek - strasznie przepraszam, ze mimo dopytywania sie o foty nie skomentowalam nic! musialo sie cos zje.bac w subskrypcjach i nie widzialam waszych wpisow.
pingwinek - masz PRZEPIEKNE corcie, az nie wiem, ktora cudniejsza! Sara naprawde wypiekniala, ma piekne wloski.. jak ty to robisz, ciotka, e?? a ta babcia to chyba sciemniona? taka mloda??
agaton - a ty masz juz pannice w domu.. ale duza niunia! sliczna rownie, co poprzedniczki, ale taka juz powazna! ja cie krece!..
pingwinek - masz PRZEPIEKNE corcie, az nie wiem, ktora cudniejsza! Sara naprawde wypiekniala, ma piekne wloski.. jak ty to robisz, ciotka, e?? a ta babcia to chyba sciemniona? taka mloda??
agaton - a ty masz juz pannice w domu.. ale duza niunia! sliczna rownie, co poprzedniczki, ale taka juz powazna! ja cie krece!..
..aenye
Mama grudniowa'06
ciut nas, niestety bez wakacji - poszly w pipe z dyskiem. oby niebezpowrotnie.
brzucho ;-) wersja xxl, pod wieczor:
no i pokoj, ktorym sie tak chwalilam:
z zawartoscia ;-)
a coby mi bylo nie zal, ze nie corcia, moje chlopaki zrobily mi niespodzianke ;-)
Maksio TAP MADL:
glowy wybitnie wystylizowane
i zabawa z malzem, co go dlugo nie bylo (wersja poranna, pizamowa, nie przygladac sie ;-) )
buziaki ;-) bedzie nas wiecej, promis. bo sto lat sie nie pokazywalam :-)
brzucho ;-) wersja xxl, pod wieczor:
no i pokoj, ktorym sie tak chwalilam:
z zawartoscia ;-)
a coby mi bylo nie zal, ze nie corcia, moje chlopaki zrobily mi niespodzianke ;-)
Maksio TAP MADL:
glowy wybitnie wystylizowane
i zabawa z malzem, co go dlugo nie bylo (wersja poranna, pizamowa, nie przygladac sie ;-) )
buziaki ;-) bedzie nas wiecej, promis. bo sto lat sie nie pokazywalam :-)
reklama
Aenye - wow, jakie fajnie łóżko! Górny pokład dla klaustrofilika super :-) A ty wyglądasz ślicznie :-) Budowa wieży ekstra i przebieranki jakie fajne - u mnie też jakiś ostatnio trend na ozdoby. Piotrek gustuje w koralikach, Maciek robi sobie makijaż plakatówkami tudzież jedzeniem :-/ :-O