reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Helenka śliczna, a jakie długie włoski!!!:tak:

No to i moją dzisiejszą trzylatkę wstawiam:-)
tort.jpg
tort1.jpg
tort2.jpg

reklama
Cudne zdjęcia Fiolka i Masia! Ty to masz modeli w domu. :tak::-)
Hela wyrosła i całkiem do siostry podobna się zrobiła. A taka była mała inna całkiem :-D
Natka jakie ma loki!!! Szał ciał! :-)

Wrzucam i moich ze świąt i okresu końca roku:
Obraz%20056.jpg

Obraz%20074.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x481).
Obraz%20042.jpg

Obraz%20021.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480).
Obraz%20173.jpg

wol_error.gif
Obraz%20206.jpg

A tu młodzi elektrycy... w końcu lampka została zabrana:
wol_error.gif
Obraz%20188.jpg

Dita, dziz, myslalam, ze skomplementowalam twoja corcie, a tu widac sie nie wyslalo! sliczna niunia :-) i jak ksiezniczka wyglada, i jak cudna, malutka dziewczynka, zachwycona swiatem, jak tak zadziwiona patrzy na wystrzalowy tort!..

kasia
, chlopaczki slodkie.. Maciek bardzo wyprzystojnial :szok: naprawde, jakis taki inny sie zrobil. a Piotrus jak zawsze szalony kozak :-D
ps fajne maja buciki - gdzie kupowalas? u mnie sa te ortopedy sznurowane wszedzie i patrzec na nie nie moge. a te aurelki, choc b. ladne, kurka troche drogie, kupilam im do przedszkola, a do domu tez bym wziela. a to ponad stowa.

cosmo
- sliczne dzieci :-)

Piotrek ma Aurelki kupione jakoś w necie, a Maciek Daniele kupione w ETC (sklep Ortostop). W ogóle tam jest dużo tego typu kapci różnych firm. Ja bardziej jestem zadowolona z tych Danieli, bo są lepiej dopasowane jeśli chodzi o przyszycie rzepów (na wąską stopę). One tak prawie 100 kosztują.
BTW byliśmy u ortopedy tym razem jakiegoś bardziej kompetentnego w Olsztynie - i każe chodzić boso (w skarpetach) gdzie tylko się da. Kapcie TYLKO w przedszkolu. Także może nie ma co kupować ;-)

Jezu, kasia, albo mam zamula i na umysle, albo zdziczalam - co to ETC? to gdzies u nas?

no wlasnie.. musze isc do ortopedy.
dalabys rade wkleic jakies zdjecie, gdzie widac, w jakim stopniu Pitu ma te iksowate nozki? jakies zdj w rajstopach? i tak, zeby bylo stopki widac.. bym sobie porownala. bo moj ma tak ewidentne iksy, ze az sie ciesze, ze jest zima i tego tak nie widac ;-) i wykrzywily mu sie od tego stopy, ma takie 'do srodka' w mocnym dosc srodku. naprawde, musze sie umowic do lekarza koniecznie. ale jak bylam rok temu, to tez mowil, ze absolutnie zadnych kapci i na boso ma dygac. a wydawal sie mi zajebistym lekarzem, chociaz u innych nie bylam..

Aenye, u mnie akurat kolana to nie widać że ma koślawe, za to stopy bardzo. Test na kolana - ty złączasz mu kolana, lekarz (albo kto inny) rozszerza stopy (za kostki) i mierzy się odległość między kostkami. Prawidłowa to 4,5 cm. U Piotrka jest 6 cm.

ETC jest na ul. Rzeczpospolitej 33, na Zaspie
Centrum Handlowe ETC
strona sklepu: OrtoStop ť Home

reklama
Do góry