reklama
maja_1980
grudniowa mama '06
Kate nie dzwonie do PAwla bo chwilowo jestem w kropce. Okazalo sie ze ta nasza dzialka jest rekreacyjna i mozemy na niej postawic dom eltniskowy lub caloroczny. No i wlasnie nie barzdo wiem co z tym zrobic. Glownie chodzi tylko o to zeby w projekcie byla nazwa dom letniskowy/caloroczny.
Jak to ogarne to bede sie brala za reszte.
Jak to ogarne to bede sie brala za reszte.
..aenye
Mama grudniowa'06
ojejo! ile tu zdjec!
pingwinku, jeju, ale Sara sliczna! na tamtych zdjeciach nie widac, jaka z niej sliczna i slodka panienka!!! wietrze, ze bedzie lamac serca jak siostra, hehe :-)
saraa, z Oliego bylaby rownie sliczna dziewuszka ale jest superasny i brykajacy Tygrysek! slodki pyzak
kate, taaa, 35st, a ty w bluzce z dlugim rekawem
a dzieciaki masz swietne, Asia super figurka, a Nat slodka powazniacha :-)
cosmo, Maja bardzo ladna dziewczynka, a Michas bardzo urosl!! sliczne rodzenstwo :-) a mama dzie?
nonek, Mania przesliczna, zdjecie na hustawce - mistrzowskie!
kinga, no i fajnie :-)
tera my ;-) znaczy sie akurat tylko Masio ;-)
z serii.. trapped, czyli wszedzie wleze (pod lawa nie zdazylam zlapac ;-) ):
i spioszek bambulkowy.. ;-)
pilkarz ze straszna mina ;-)
i nowa sztuczka Masia ;-) czyli czworakujemy!
a na koniec Fiol robiacy pranie ;-) (ma taki zabawkowy zestaw pani sprzataczki, hehe, regularnie nam zamiata, myje okna itepe):
pingwinku, jeju, ale Sara sliczna! na tamtych zdjeciach nie widac, jaka z niej sliczna i slodka panienka!!! wietrze, ze bedzie lamac serca jak siostra, hehe :-)
saraa, z Oliego bylaby rownie sliczna dziewuszka ale jest superasny i brykajacy Tygrysek! slodki pyzak
kate, taaa, 35st, a ty w bluzce z dlugim rekawem
a dzieciaki masz swietne, Asia super figurka, a Nat slodka powazniacha :-)
cosmo, Maja bardzo ladna dziewczynka, a Michas bardzo urosl!! sliczne rodzenstwo :-) a mama dzie?
nonek, Mania przesliczna, zdjecie na hustawce - mistrzowskie!
kinga, no i fajnie :-)
tera my ;-) znaczy sie akurat tylko Masio ;-)
z serii.. trapped, czyli wszedzie wleze (pod lawa nie zdazylam zlapac ;-) ):
i spioszek bambulkowy.. ;-)
pilkarz ze straszna mina ;-)
i nowa sztuczka Masia ;-) czyli czworakujemy!
a na koniec Fiol robiacy pranie ;-) (ma taki zabawkowy zestaw pani sprzataczki, hehe, regularnie nam zamiata, myje okna itepe):
..aenye Masio jest prześliczny!! Normalnie Laleczka
jak bym go dopadła to zacałowany na Maksa
po raz kolejny widzę, że gusty mamy podobne
właśnie wczoraj się zastanawiałam nad kupnem takiego samego dresiku czerwonego jak ma Masio kappahl chyba co?
jak bym go dopadła to zacałowany na Maksa
po raz kolejny widzę, że gusty mamy podobne
właśnie wczoraj się zastanawiałam nad kupnem takiego samego dresiku czerwonego jak ma Masio kappahl chyba co?
..aenye
Mama grudniowa'06
tak, kappahl :-) a dla kogo ten dresik? tam tylko do rozm 86 byly, sama bym dla Fiola kupila, jakby byl wiekszy..
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Aenye ja sie na prawde nie moge napatrzec na Maksia.. to chyba moj najwiekszy ulubieniec razem z Ignasiem
Twoje zdjecia zawsze sa takie kolorowe, masz tak duzo kolorow w domu, po prostu pieknie mieszkasz
bardzo lubie ogladac Twoje zdjecia!
Kate jaka Natala ma boską szmizjerke wow
a ta foto z mama laska cudna, slicznie wygladasz
super laseczki z Was
Mercunia i Sara sa przeslodkie, Sara taka duza sie wydaje...
a wloski Mercuni... jej.. az dech zapiera
Twoje zdjecia zawsze sa takie kolorowe, masz tak duzo kolorow w domu, po prostu pieknie mieszkasz
bardzo lubie ogladac Twoje zdjecia!
Kate jaka Natala ma boską szmizjerke wow
a ta foto z mama laska cudna, slicznie wygladasz
super laseczki z Was
Mercunia i Sara sa przeslodkie, Sara taka duza sie wydaje...
a wloski Mercuni... jej.. az dech zapiera
K
Kinga85
Gość
aenye piękne zdjecia, Maksio jest cudny! Fiolek jaki zdolniacha slicznee zdjecia naprawde:-) tak jak nieistotna pisze, super kolorowo masz w mieszkaniu
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
jeju, jeju, az sie zaczerwienilam
nieistotna, no cos ty ;-)
mi tam on sie wydaje malym brzydalkiem, hehehe ;-)
znaczy zeby mnie ktos zle nie zrozumial, generalnie dzieci mam oczywiscie najpiekniejsze z najpiekniejszych
a kolorki w sumie mam w dzieciecym, ale to prawda, uwielbiam kolory, kolorowe zdjecia.. zawsze tak kombinuje, zeby ladne zdjecie wyszlo. odpowiednie tlo, swiatlo. nawet jak 'lapie chwile' to nacykam sie z 15 fotek i wybieram najlepsza ;-) moj D ma juz tego dosc, wiecznie z aparatem ;-)
nieistotna, no cos ty ;-)
mi tam on sie wydaje malym brzydalkiem, hehehe ;-)
znaczy zeby mnie ktos zle nie zrozumial, generalnie dzieci mam oczywiscie najpiekniejsze z najpiekniejszych
a kolorki w sumie mam w dzieciecym, ale to prawda, uwielbiam kolory, kolorowe zdjecia.. zawsze tak kombinuje, zeby ladne zdjecie wyszlo. odpowiednie tlo, swiatlo. nawet jak 'lapie chwile' to nacykam sie z 15 fotek i wybieram najlepsza ;-) moj D ma juz tego dosc, wiecznie z aparatem ;-)