reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

No na reszcie moge obejrzec w miare normalnie zdjecia.

Pingwinku dziewczynki przesliczne sa. Mercunia ma wloski przecudne. Sara jaka juz duza. Widac, ze siostrzyczki.

Dita Ty wiesz, ze w oczach twoich coreczek mozna sie utopic.

Saraa Mapet super w kiteczce. Jaka ma pogodna twarz. Ty, ale twoj malzonek tp chyba duzpo zrzucil kilosow, co? Pogratuluj mu.

Kate hehehehe, wakacje..... tylko moja gebe moglas usunac;-).
Aenye jakie chlopaki do siebie podobne!!!! Szok, jakbym ogladala malego Filipka. Swietnie ujete rzady Maksia. Widac, ze jak zacznie chodzic, to sie nie pozbierasz. U nas Majerana tez pomaga w praniu;-).

Nieistotna a gdzie twoje zdjecia Filipka? Ty masz oko do zaje bistych zdjec.

reklama
Aenye chlopaki faktcznie jak dwie krople wody,te wielkie ciemne oczy!!! Maksio ma cudownie dlugie rzesy no i zdolniacha z niego jak juz sie bierze za czworakowanie,super!

Aenye swietnych masz chlopakow.
Chatka tez fajna. Strasznie mi sie podoba dywan w pokoju maluchow. Fotki mega kolorowe...super.

cosmo, no tak mowia wlasnie ;-)

sesja jesienna, srednio wyszla, cos chyba za duzo slonca bylo, a moze mi sie aparat rozwalil, bo wiekszosc zdjec przeswietlona :-(

no nic, tyle w miare fot mamy:

lesne ludki:

"nie rob zdjecia!!!"

maly jestem..

laska Boza..

uff ;-)

ale cudne!!! liść w paszczaku Masia i te gołąbki, i słońce między drzewami i w ogóle śliczne
!!
jeju, jak się robi takie zdjęcia???? Masz jedne z najładniejszych zdjęć! To samo nieistotna, jak ja wam zazdroszczę smykałki do fotek...:tak::tak:

Kurcze, a mam w domu 4 płyty nauki fotografowania National Geografic, moze by tak obejrzeć chociaż z raz;-):-D

aenye piękne zdjęcia !! !! !! !! !! !! !! !! :-):tak: sesja jesienna z dziećmi super! Rodzinka z was urocza :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aenye śliczne zdjęcia. Masio to juz kawał chłopa hehe ;-)

Kinga daj więcej zdjęć Filipka

dscn0286zn8.jpg

dscn0288ui2.jpg

dscn0293rh2.jpg

dscn0304tg3.jpg

dscn0284aa9.jpg

Do góry