reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

aa i zapomnialam o Olinku okraglinku, super chlopczyk i wloski piekne, wyglada jak dziewczynka:-D

a podobny do taty baaardzo

reklama
no szok:szok::szok::szok:
ale Mercunia ma WŁOSY!!!!!!! boskie:tak: moja nadal łysa:dry:

Sara ale fajowy! i jak się zmienił Olivier:-)
a twój T to na diecie jakiejś konkretnej? czy jak? i schudła tak, bo musiał? czy chciał?

Sara Oli ma niesamowite włosy, niejedna laska może mu pozazdrościć. Mamusię tez ma sliczną

Pingwinek rozczuliłam się ogladając foty Twoich księżniczek. Sarenka jest przesliczna a to jak Mercunia myje jej nózke po prostu boskie! Też mam takie opieradło do kąpania i ostatnio Maja wpakowała mi się do wanny jak Michaśka myłam :-D

Jakie cudne dziewuszki!!! Pingwinku przesliczne obie. Mercedeska w liściach przepięknie. i buzi buzi słodkie. A Sarenka Iskiereczka pięknie się śmieje. Cudne obie:happy2:.

Sara no;-):rofl2::tak::-D

kate schudł bo "trochę" mu lekarz kazał
ale generalnie on sam chciał jak na wadze 120kg zobaczył:sorry2:
nie jest na diecie, zwyczajnie nie je fast foodów, nie pije gazowanego(tzn raz na jakiś czas ale wcześniej jadał i pił sporo!),
za to ma jazdę na punkcie jogobelli owoce leśne pochłania w takich ilościach, że:szok:

Dita sliczne masz panny! modelki wyrosna jak nic. Natalka w kucykach z iksami poprostu fantastyczna :-D

Pingwinku slodkie strasznie te twoje corcie. zdjecie w wannie jak Mercunia myje Sare ... az sie lezka kreci w oku...

Sara Olinek strasznie wyrosl a fryzure ma MEGA. uwielbiam takie lokersy!

Squo - domek super:tak: ...nie wiedzieć czemu odrazu mi sie przeliczanie kasiorki włączyło;-),fajnie połoączony salon z kuchnią, podoba mi się te stół przystawiony do blatu w kuchni.
Nat i Alicja fajne kobitki, ale Nat oczęta to super sprawa:tak:, moja też ma nóżki na x:happy2:

Oli cały tatuś, wydoroślał bardzo....podoba mi się ta ostatnia fotka:tak:

Mercunia, aż sie nie chce wierzyć że to 2-latka, śliczna jest....że o włosach nie wspomnę:tak: ....i wcale po zdjęciach nie widać że ona drobna jest
Ciekawe jakie włoski będzie miała Sari

reklama
Z Asi rośnie piękna kobieta!!
a gdzie wy byliście, że Cię tak dzieciaki blazły?
Nat ma świetną sukienkę:tak:

Moja Brudaska (brudny Mapet w kitce:cool2:)

Do góry