reklama
Sara Oli ma niesamowite włosy, niejedna laska może mu pozazdrościć. Mamusię tez ma sliczną
Pingwinek rozczuliłam się ogladając foty Twoich księżniczek. Sarenka jest przesliczna a to jak Mercunia myje jej nózke po prostu boskie! Też mam takie opieradło do kąpania i ostatnio Maja wpakowała mi się do wanny jak Michaśka myłam
Pingwinek rozczuliłam się ogladając foty Twoich księżniczek. Sarenka jest przesliczna a to jak Mercunia myje jej nózke po prostu boskie! Też mam takie opieradło do kąpania i ostatnio Maja wpakowała mi się do wanny jak Michaśka myłam
kate schudł bo "trochę" mu lekarz kazał
ale generalnie on sam chciał jak na wadze 120kg zobaczył
nie jest na diecie, zwyczajnie nie je fast foodów, nie pije gazowanego(tzn raz na jakiś czas ale wcześniej jadał i pił sporo!),
za to ma jazdę na punkcie jogobelli owoce leśne pochłania w takich ilościach, że
ale generalnie on sam chciał jak na wadze 120kg zobaczył
nie jest na diecie, zwyczajnie nie je fast foodów, nie pije gazowanego(tzn raz na jakiś czas ale wcześniej jadał i pił sporo!),
za to ma jazdę na punkcie jogobelli owoce leśne pochłania w takich ilościach, że
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Dita sliczne masz panny! modelki wyrosna jak nic. Natalka w kucykach z iksami poprostu fantastyczna
Pingwinku slodkie strasznie te twoje corcie. zdjecie w wannie jak Mercunia myje Sare ... az sie lezka kreci w oku...
Sara Olinek strasznie wyrosl a fryzure ma MEGA. uwielbiam takie lokersy!
Pingwinku slodkie strasznie te twoje corcie. zdjecie w wannie jak Mercunia myje Sare ... az sie lezka kreci w oku...
Sara Olinek strasznie wyrosl a fryzure ma MEGA. uwielbiam takie lokersy!
Squo - domek super ...nie wiedzieć czemu odrazu mi sie przeliczanie kasiorki włączyło;-),fajnie połoączony salon z kuchnią, podoba mi się te stół przystawiony do blatu w kuchni.
Nat i Alicja fajne kobitki, ale Nat oczęta to super sprawa, moja też ma nóżki na x
Oli cały tatuś, wydoroślał bardzo....podoba mi się ta ostatnia fotka
Mercunia, aż sie nie chce wierzyć że to 2-latka, śliczna jest....że o włosach nie wspomnę ....i wcale po zdjęciach nie widać że ona drobna jest
Ciekawe jakie włoski będzie miała Sari
Nat i Alicja fajne kobitki, ale Nat oczęta to super sprawa, moja też ma nóżki na x
Oli cały tatuś, wydoroślał bardzo....podoba mi się ta ostatnia fotka
Mercunia, aż sie nie chce wierzyć że to 2-latka, śliczna jest....że o włosach nie wspomnę ....i wcale po zdjęciach nie widać że ona drobna jest
Ciekawe jakie włoski będzie miała Sari
reklama