reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

No super zdjęcia Aenye - rewelacja :tak::-) Fiol bardzo fotogeniczny :-)
Cosmo Maja jaka poważna - mój zawsze rechocze do aparatu ;-):happy: A jak jej się zwierzaki podobały?

reklama
dzieki, dziewczyny!
Dita, ja po prostu robie setki zdjec i wybieram najlepsze ;-) ale kurcze, musze zakupic jakis dobry aparat, moze w przyszlym roku sie uda..

cosmo
, Masiek nosi ciuchy, ktore Fiol nosil w wieku 9-10mies :sorry2: beka. 74-80. czasem nie dowierzam, jak rosnie!

Nadrabiam zaległości, wrzucam trochę potwornickich:

Pepuś Easy Rider:
obraz018uc1.jpg

Dmucham piórko (gdyby jeszcze nie było na focie na oku...):
obraz027eg0.jpg

Woltyżer:
obraz082fz7.jpg

W małpim gaju:
obraz035nk1.jpg

Ekstremalna kąpiel u dziadków:
obraz041py7.jpg

Maciek co udaje grubasa:
obraz059rg2.jpg

Tu trochę bardziej do siebie podobny:
obraz087hu7.jpg

Pepe w baseniku hopsa:
obraz096uc8.jpg

I rechotek dla cioć:
obraz073hq3.jpg

Kasiu cudne Twoje chłopaki!!! Piotruś energetyczny bardzo i ta radość w oczkach:-D Super. Woltyżer mnie najbardziej urzekł:rofl2: A Maciejka niedługo dogoni brata w wyczynach no i mama tez akrobatką zostanie, by ich połapać:-D Wiem co mówię;-)

Cosmo Maja jest przecudna! I wyglada na mega grzeczną dziweczynkę. Małe srebro z niej wiem, ale wygląda na cichunką spokojniuchną. Śliczna jest.

Aenye chudzielec jestes!!! Ale bardzo ładny:-D Dzieci masz świetne, fota w gołębiach idealna (tez bym taką chciala mieć). Ja nawet z miliona własnych kilku tak cudnych nie wyłowię. Maksik rośnie boś go tak nazwała:-p:rofl2:;-) Ja go zamawiam dla Motylki, a co. Oczy ma do utofania na zawsze. I buziunia cudna. uwielbiam na niego patrzec. Fiołek coraz ładniejszy też się robi. Wogóle słodzę a chce powiedzieć że uwielbiam Wasze zdjęcia i już:happy:

Kinga ładny Twoj Filpek:happy2:. Ciągle pewnie się tyklko uśmiecha, co:confused:

Cosmo Maja jaka poważna - mój zawsze rechocze do aparatu ;-):happy: A jak jej się zwierzaki podobały?
my do tego parku z mini zoo chodzimy codziennie, więc już zwierzaki na małej nie robią żadnego wrażenia :tak:

Kasia Twoje chłopaki śliczne i jak bardzo do siebie podobne :-)

aenye Michaś tez nosi rozmiar 74-80 :szok: ostatnio nawet 80 lepiej na nim lezy :-D

Patrycja CUDNE zdjęcia!chłopaki są rewelacja! a Masio jak już mówiłam do zacałowania!!
Kinga Filipek jak zawsze uśmiechnięty
Cosmo Maja śliczna dziewczynka i fajnie macie z tym mini zoo
Kasia_z Pitu z piórkiem uroczy, a Maciuś zmienia się w oczach!

kasia, to prawda! Macius co chwile jest inny!! juz sama nie wiem, co z niego wyrosnie ;-) mama, tata, czy najpewniej on sam ;-)
sliczne bable, Pepe przefajny chlopak, taki radosny!!!

lucky
, dzieki ogromne :-) a jakbys chciala takich fotek to mozemy sie razem wybrac do parku oliwskiego i wam tez popstrykam :-) bo tam malo ludzi, golebie, kaczki i duzo lisci :-D
no ale to by trzeba jakiegos slonecznego dnia, czyli szybko, a nie wiem, jak tam wasze zdrowko..

cosmo
, no widzisz :-) a mowisz, ze Michas nie taki duzy, jak Masio, a jednak :-)

reklama
Cosmo fajne masz te szkraby. Maja taka drobinka pewnie Michas ja niedlugo przegoni :) super te wasze spacerki do zoo

Patrycja sliczne chlopaki. Maksio jak laleczka nie moge sie na niego napatrzec - normalnie na okladke sie nadaje! Filipek podobny do ciebie sie robi!!

Kasia Piotrus usmiechem powala jak zawsze, Macius normalnie rosnie w oczach! swietnte chlopaki!

Do góry