reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
dzieki, dziewczyny!
Dita, ja po prostu robie setki zdjec i wybieram najlepsze ;-) ale kurcze, musze zakupic jakis dobry aparat, moze w przyszlym roku sie uda..
cosmo, Masiek nosi ciuchy, ktore Fiol nosil w wieku 9-10mies beka. 74-80. czasem nie dowierzam, jak rosnie!
Dita, ja po prostu robie setki zdjec i wybieram najlepsze ;-) ale kurcze, musze zakupic jakis dobry aparat, moze w przyszlym roku sie uda..
cosmo, Masiek nosi ciuchy, ktore Fiol nosil w wieku 9-10mies beka. 74-80. czasem nie dowierzam, jak rosnie!
Nadrabiam zaległości, wrzucam trochę potwornickich:
Pepuś Easy Rider:
Dmucham piórko (gdyby jeszcze nie było na focie na oku...):
Woltyżer:
W małpim gaju:
Ekstremalna kąpiel u dziadków:
Maciek co udaje grubasa:
Tu trochę bardziej do siebie podobny:
Pepe w baseniku hopsa:
I rechotek dla cioć:
Pepuś Easy Rider:
Dmucham piórko (gdyby jeszcze nie było na focie na oku...):
Woltyżer:
W małpim gaju:
Ekstremalna kąpiel u dziadków:
Maciek co udaje grubasa:
Tu trochę bardziej do siebie podobny:
Pepe w baseniku hopsa:
I rechotek dla cioć:
kasuelf
mama grudniowa'06
Piotrus jest fantastyczny! cudne wiecznie usmiechniete dziecko, wulkan enegrii:-) I Macius slodki do schrupania Piekne dzieciaczki:-)
Kasiu cudne Twoje chłopaki!!! Piotruś energetyczny bardzo i ta radość w oczkach Super. Woltyżer mnie najbardziej urzekł A Maciejka niedługo dogoni brata w wyczynach no i mama tez akrobatką zostanie, by ich połapać Wiem co mówię;-)
Cosmo Maja jest przecudna! I wyglada na mega grzeczną dziweczynkę. Małe srebro z niej wiem, ale wygląda na cichunką spokojniuchną. Śliczna jest.
Aenye chudzielec jestes!!! Ale bardzo ładny Dzieci masz świetne, fota w gołębiach idealna (tez bym taką chciala mieć). Ja nawet z miliona własnych kilku tak cudnych nie wyłowię. Maksik rośnie boś go tak nazwała;-) Ja go zamawiam dla Motylki, a co. Oczy ma do utofania na zawsze. I buziunia cudna. uwielbiam na niego patrzec. Fiołek coraz ładniejszy też się robi. Wogóle słodzę a chce powiedzieć że uwielbiam Wasze zdjęcia i już
Kinga ładny Twoj Filpek. Ciągle pewnie się tyklko uśmiecha, co
Cosmo Maja jest przecudna! I wyglada na mega grzeczną dziweczynkę. Małe srebro z niej wiem, ale wygląda na cichunką spokojniuchną. Śliczna jest.
Aenye chudzielec jestes!!! Ale bardzo ładny Dzieci masz świetne, fota w gołębiach idealna (tez bym taką chciala mieć). Ja nawet z miliona własnych kilku tak cudnych nie wyłowię. Maksik rośnie boś go tak nazwała;-) Ja go zamawiam dla Motylki, a co. Oczy ma do utofania na zawsze. I buziunia cudna. uwielbiam na niego patrzec. Fiołek coraz ładniejszy też się robi. Wogóle słodzę a chce powiedzieć że uwielbiam Wasze zdjęcia i już
Kinga ładny Twoj Filpek. Ciągle pewnie się tyklko uśmiecha, co
kasuelf
mama grudniowa'06
Aenye wlasnie dojzalam twe foty, cuuudne. chlopaki superowe, ty sliczniusia i foty farabiaste, jak zawsze:-)
my do tego parku z mini zoo chodzimy codziennie, więc już zwierzaki na małej nie robią żadnego wrażeniaCosmo Maja jaka poważna - mój zawsze rechocze do aparatu ;-) A jak jej się zwierzaki podobały?
Kasia Twoje chłopaki śliczne i jak bardzo do siebie podobne :-)
aenye Michaś tez nosi rozmiar 74-80 ostatnio nawet 80 lepiej na nim lezy
Patrycja CUDNE zdjęcia!chłopaki są rewelacja! a Masio jak już mówiłam do zacałowania!!
Kinga Filipek jak zawsze uśmiechnięty
Cosmo Maja śliczna dziewczynka i fajnie macie z tym mini zoo
Kasia_z Pitu z piórkiem uroczy, a Maciuś zmienia się w oczach!
Kinga Filipek jak zawsze uśmiechnięty
Cosmo Maja śliczna dziewczynka i fajnie macie z tym mini zoo
Kasia_z Pitu z piórkiem uroczy, a Maciuś zmienia się w oczach!
..aenye
Mama grudniowa'06
kasia, to prawda! Macius co chwile jest inny!! juz sama nie wiem, co z niego wyrosnie ;-) mama, tata, czy najpewniej on sam ;-)
sliczne bable, Pepe przefajny chlopak, taki radosny!!!
lucky, dzieki ogromne :-) a jakbys chciala takich fotek to mozemy sie razem wybrac do parku oliwskiego i wam tez popstrykam :-) bo tam malo ludzi, golebie, kaczki i duzo lisci
no ale to by trzeba jakiegos slonecznego dnia, czyli szybko, a nie wiem, jak tam wasze zdrowko..
cosmo, no widzisz :-) a mowisz, ze Michas nie taki duzy, jak Masio, a jednak :-)
sliczne bable, Pepe przefajny chlopak, taki radosny!!!
lucky, dzieki ogromne :-) a jakbys chciala takich fotek to mozemy sie razem wybrac do parku oliwskiego i wam tez popstrykam :-) bo tam malo ludzi, golebie, kaczki i duzo lisci
no ale to by trzeba jakiegos slonecznego dnia, czyli szybko, a nie wiem, jak tam wasze zdrowko..
cosmo, no widzisz :-) a mowisz, ze Michas nie taki duzy, jak Masio, a jednak :-)
reklama
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Cosmo fajne masz te szkraby. Maja taka drobinka pewnie Michas ja niedlugo przegoni super te wasze spacerki do zoo
Patrycja sliczne chlopaki. Maksio jak laleczka nie moge sie na niego napatrzec - normalnie na okladke sie nadaje! Filipek podobny do ciebie sie robi!!
Kasia Piotrus usmiechem powala jak zawsze, Macius normalnie rosnie w oczach! swietnte chlopaki!
Patrycja sliczne chlopaki. Maksio jak laleczka nie moge sie na niego napatrzec - normalnie na okladke sie nadaje! Filipek podobny do ciebie sie robi!!
Kasia Piotrus usmiechem powala jak zawsze, Macius normalnie rosnie w oczach! swietnte chlopaki!