reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Iza, strasznie słodkie masz dzieciaki! :-) Szczególnie te minki na zdjęciu co są razem :tak::-)
A mój Maciuś też coś rudawy.. choć pewnie się skończy na kasztanowym brązie, jednak na razie w słońcu rudość dominuje :-)

reklama
Iza (czy lza?) - sliczne bejbiszonki :tak: Madzia naprawde mala Ania! i jaka opalona slicznie! :-) a Dawid (sliczne imie :-) ) bardzo fajny chlopczyk pelna geba :-) swietnie sie smieje!

Dzięki dziewczyny za pochwały .
Dita włoski rude po tatusiu, chociaż on był rudy w dzieciństwie, teraz to ciemny blondyn.
Aenye Iza to dla potrzeb tej stronki, prawdziwe imię niech na razie będzie tajemnicą :-)

Sypialka

kuchnia i salon

Lazienka dolna

Pokoj Kaspiana jeszcze w rozsypce

Pokoj Pawla z klockami a Pauliny ten drugi w obydwu balagan nie wnikam

lazienka gorna

korytarz i garaz

squo - masz super dom i wykończenie - takie nowoczesne.
Z następnymi zdjęciami domku zapraszamy na wątek ,,remonty i urządzanie wnętrz";-)

Jakoś dawno chiba nie wstawiałam glonów:

Ala na ślubowaniu

I mała sesyjka:

mam iksa:

mam paluszka:

Squo super domek...strasznie mi sie schody podobaja chociaz nie w werscji kretej bo jak dla mnie zbyt niebezpieczne i za male dla mojego duzego M:) Ale material, balustrada swietne.

Dita Ala jaka pannica. a Nat z kucyczkami boooska:)

reklama
squo, naprawde swietna chatka :-) sypialnia super :-) ps mam taka sama szafe ;-) tylko troche mniejsza, hehe ;-)

Dita, ale sliczne corcie.. Ala prawdziwa modelka!!! a Natalka ma taki blysk w oku, ze oraju! mala lobuziara kochana :-) a iks slodki :-)

Do góry