reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
Cosmo cudne dzieciaczki
Dita super Nat z kitkami, Ala jaka dorosla:-)
Sara jeny Mapecik jest super! zawsze go uwielbialam, a te loki:-)cudo
Dita super Nat z kitkami, Ala jaka dorosla:-)
Sara jeny Mapecik jest super! zawsze go uwielbialam, a te loki:-)cudo
Squo chałupka super. Naprawde super.
Dita masz śliczne córcie obie. A mam paluszka fantastiko. Ala rośnie i coraz ładniej rośnie:-)
Cosmo Maja cudnie wygląda z maskotami w łapkach:-) No i ta mini;-) A Michaś cudny. Chłopak pełną gębą. Fajnie masz parę
Sara niesamowitek z Olina. Przesliczny. Oczka błyszczą. Fota z mamą super! Jak mu się włosy wzmocniły:-) i urosły loki. Czad Uko.c.h.u.j.ę go bardzo bardzo. A t to już teraz to patyczak co? Ściskam Was serdecznie. I powiedz T ze niedługo lato bedzie to łodzia na wodzie;-)
Dita masz śliczne córcie obie. A mam paluszka fantastiko. Ala rośnie i coraz ładniej rośnie:-)
Cosmo Maja cudnie wygląda z maskotami w łapkach:-) No i ta mini;-) A Michaś cudny. Chłopak pełną gębą. Fajnie masz parę
Sara niesamowitek z Olina. Przesliczny. Oczka błyszczą. Fota z mamą super! Jak mu się włosy wzmocniły:-) i urosły loki. Czad Uko.c.h.u.j.ę go bardzo bardzo. A t to już teraz to patyczak co? Ściskam Was serdecznie. I powiedz T ze niedługo lato bedzie to łodzia na wodzie;-)
Squomage superancki domek,naprawde mi sie podoba
Dla mnie Natka Dity to caly tatus,podobnie jak Olinek Sary.Jakiez on ma genialne wloski.Slodziaki niesamowite
Cosmo dawaj wiecej zdjec Maji bo jest przesliczna dziewczynka,a Michalek tak szybko rosnie!!!
Myje siostrze noge
Swiat widziany z brzuszka
U tatusia
buzi buzi
jesienne klimaty-zamyslona
smieszek-usmieszek (smieje se od pierwszego dnia zycia:-))
wiecej Was nie zanudzam.
Dla mnie Natka Dity to caly tatus,podobnie jak Olinek Sary.Jakiez on ma genialne wloski.Slodziaki niesamowite
Cosmo dawaj wiecej zdjec Maji bo jest przesliczna dziewczynka,a Michalek tak szybko rosnie!!!
Myje siostrze noge
Swiat widziany z brzuszka
U tatusia
buzi buzi
jesienne klimaty-zamyslona
smieszek-usmieszek (smieje se od pierwszego dnia zycia:-))
wiecej Was nie zanudzam.
reklama