reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

to ja też wstawię cosik:-D
p1000052.jpg

P1000940.jpg

bb3.jpg

bb4.jpg

reklama
dla mnie najpiekniejsza fotka to kangurowanie.. cudo! jak widze takie malenstwo to az mi sie chce trzecie ;-) ale tylko wtedy, na szczescie :-D

troche nas:

karmimy kaczki:

mamoo a co to?

a kaczki:

mammooo, daj dotknac:

a w gebe chcesz?

z matka wariatka:

w domu:

tak sobie kimne..

ancymony, czyli do czego sluzy stolik:

halo, co tam na zlaczach?

poki co mnie wozi i jest fajnie

ale ten funfel juz wymyslil cos innego

no i gdzie on mnie wzial noooo!!!
(!)

ale juz mu nie ufam i sie nie dam wciagnac na karuzele:

zaokienny nasz rezydent lakowy:

przedstawienie w Filipka przedszkolu. generalnie stworzenie swiata (nie po kolei i nie wszystko zrobilam):

tu robaczki i inne lakowe towarzystwo:

morze i fale:

i rybki, kraby:

planety, komety, wulkany.. ;-)

Masiek w przedszkolnych klimatach dobrze sie odnalazl:

na koniec Filipek - szukajcie go jako drzewa posrodku sceny ;-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bVbWvms8PVs&feature=channel_page"]YouTube - przedstawienie Filipka na 25 lecie Janowiaczka[/ame]

Mini, szopek - Córcia przy tych drzwiach balkonowych to spedza 1/3 dnia i albo tak własnie na czworaka albo stoi przyklejona do szyby. W czoraj to w ogóle ciągle szła do tych drzwi i siedziała na schodeczku sobie.

dotkass - mamy takie samo krzesełko, ale narazie stoi sobie na strychu i czeka jak córcia będzie trochę większa. :D

kwiateczek - Jak Klaudia się rozpędzi to tak wyglada jej chodzenie, że wielkie kroki w przód a tył zostaje :p
Ile maskotek ma Twój synek w łóżeczku

Mini - ta lala to prawie taka duża jak Borys.

polka - my mamu ten garnuszek na klocuszek (dostałyśmy w spadku) ale wadą jest to, że otwory na klicki są z boku.

Ostatnia edycja:
reklama
mini super zdjęcie co najmniej jak z koleżanką taka duża ta lala, fajny chłopaczek wyrośnie:tak::-)
aenye, suuper foteczki widać plusy rodzeństwa, a podobni do siebie tylko Masio jak by poważniejszy się wydaje:-)
panistepelek, no właśnie i dlatego szukam innego fajnego sortera bo garnuszek mi nie pasuje:sorry2:
A to jak Zosia buszuje sama w pokoju:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gu_wt-jPHW8"]YouTube - Zosia sama w pokoju[/ame]

Do góry