reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zgadzam sie,sliczna jest i ma cudny usmiech i naprawde podobna do lali:-)
..aenye
Mama grudniowa'06
dla mnie najpiekniejsza fotka to kangurowanie.. cudo! jak widze takie malenstwo to az mi sie chce trzecie ;-) ale tylko wtedy, na szczescie
troche nas:
karmimy kaczki:
mamoo a co to?
a kaczki:
mammooo, daj dotknac:
a w gebe chcesz?
z matka wariatka:
w domu:
tak sobie kimne..
ancymony, czyli do czego sluzy stolik:
halo, co tam na zlaczach?
poki co mnie wozi i jest fajnie
ale ten funfel juz wymyslil cos innego
no i gdzie on mnie wzial noooo!!!
(!)
ale juz mu nie ufam i sie nie dam wciagnac na karuzele:
zaokienny nasz rezydent lakowy:
przedstawienie w Filipka przedszkolu. generalnie stworzenie swiata (nie po kolei i nie wszystko zrobilam):
tu robaczki i inne lakowe towarzystwo:
morze i fale:
i rybki, kraby:
planety, komety, wulkany.. ;-)
Masiek w przedszkolnych klimatach dobrze sie odnalazl:
na koniec Filipek - szukajcie go jako drzewa posrodku sceny ;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bVbWvms8PVs&feature=channel_page"]YouTube - przedstawienie Filipka na 25 lecie Janowiaczka[/ame]
troche nas:
karmimy kaczki:
mamoo a co to?
a kaczki:
mammooo, daj dotknac:
a w gebe chcesz?
z matka wariatka:
w domu:
tak sobie kimne..
ancymony, czyli do czego sluzy stolik:
halo, co tam na zlaczach?
poki co mnie wozi i jest fajnie
ale ten funfel juz wymyslil cos innego
no i gdzie on mnie wzial noooo!!!
(!)
ale juz mu nie ufam i sie nie dam wciagnac na karuzele:
zaokienny nasz rezydent lakowy:
przedstawienie w Filipka przedszkolu. generalnie stworzenie swiata (nie po kolei i nie wszystko zrobilam):
tu robaczki i inne lakowe towarzystwo:
morze i fale:
i rybki, kraby:
planety, komety, wulkany.. ;-)
Masiek w przedszkolnych klimatach dobrze sie odnalazl:
na koniec Filipek - szukajcie go jako drzewa posrodku sceny ;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bVbWvms8PVs&feature=channel_page"]YouTube - przedstawienie Filipka na 25 lecie Janowiaczka[/ame]
panistepelek
Fanka BB :)
Mini, szopek - Córcia przy tych drzwiach balkonowych to spedza 1/3 dnia i albo tak własnie na czworaka albo stoi przyklejona do szyby. W czoraj to w ogóle ciągle szła do tych drzwi i siedziała na schodeczku sobie.
dotkass - mamy takie samo krzesełko, ale narazie stoi sobie na strychu i czeka jak córcia będzie trochę większa.
kwiateczek - Jak Klaudia się rozpędzi to tak wyglada jej chodzenie, że wielkie kroki w przód a tył zostaje
Ile maskotek ma Twój synek w łóżeczku
Mini - ta lala to prawie taka duża jak Borys.
polka - my mamu ten garnuszek na klocuszek (dostałyśmy w spadku) ale wadą jest to, że otwory na klicki są z boku.
dotkass - mamy takie samo krzesełko, ale narazie stoi sobie na strychu i czeka jak córcia będzie trochę większa.
kwiateczek - Jak Klaudia się rozpędzi to tak wyglada jej chodzenie, że wielkie kroki w przód a tył zostaje
Ile maskotek ma Twój synek w łóżeczku
Mini - ta lala to prawie taka duża jak Borys.
polka - my mamu ten garnuszek na klocuszek (dostałyśmy w spadku) ale wadą jest to, że otwory na klicki są z boku.
Ostatnia edycja:
reklama
mini super zdjęcie co najmniej jak z koleżanką taka duża ta lala, fajny chłopaczek wyrośnie:-)
aenye, suuper foteczki widać plusy rodzeństwa, a podobni do siebie tylko Masio jak by poważniejszy się wydaje:-)
panistepelek, no właśnie i dlatego szukam innego fajnego sortera bo garnuszek mi nie pasuje
A to jak Zosia buszuje sama w pokoju:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gu_wt-jPHW8"]YouTube - Zosia sama w pokoju[/ame]
aenye, suuper foteczki widać plusy rodzeństwa, a podobni do siebie tylko Masio jak by poważniejszy się wydaje:-)
panistepelek, no właśnie i dlatego szukam innego fajnego sortera bo garnuszek mi nie pasuje
A to jak Zosia buszuje sama w pokoju:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gu_wt-jPHW8"]YouTube - Zosia sama w pokoju[/ame]