reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dzięki to miłe bardzo, ale uwierz mi, że chyba tylko na zdjęciach wygląda na dziewczynkę :tak:, zresztą Ty wiesz, że to dziewczynka, więc zupełnie inaczej na nią patrzysz :tak:;-):-)

reklama
Do smieci moze nie ,ale schowac na pozniej choc szczerze mowiac to i Vanessce bym teraz nie dala.Chyba ze zalepilabym tasma zeby nie moglo sie zlozyc.Lub na Czas zabawy zakleic tasma przezroczysta i potem tasme zdjac .....
Dostala tez Vanesska taki wozek dla lalek spacerowke z Kubusiem Puchatkiem i on tez sie potrafil skladac i mi paluchy przycial i niestety dziecku tez,jest zawiniety tasma klejaca na stale i teraz dopiero nadaje sie do uzytku.A bol okropny.

Dobra ta czarna zdzira:-D:-D:-D
Panistepelek widze ze Klaudii nozki szybko chcialy do piaskownicy az reszta ciala nie mogla nadazyc:-D:-D:-D
Iwonka kucyk naprawde dlugi:tak:widze ze Vaneska ma pokrecone wloski:-D:-D A kLAUDIA PROSTE:-)
Kangurka fajna tra zyrafka ale Boryska maskotki mnie rozbroily:-D:-D:-DNIE MA TO JAK ZYWE:-D
u nas zadko bawi sie Kondzio pluszakami choc sie zdarza:tak:poszukam zdjecia:tak:

Tu jest pluszowa zabka:tak:no i taaaaka ciezka pilka:-)i kwaityszki dla mamy:-)
DSCF2828.jpg

DSCF2836.jpg

DSCF2837.jpg

Iwonka, Klaudia chyba ma najdłuższe włosy ze wszystkich naszych BB dziewczynek:-) piękna kita , no i fotki powalające:tak:
Migotka płaszczyk extra b.lubię żółty kolor:tak:
Dotkass u mnie też mylili z chłopcem zwłaszcza jak na niebiesko ubrałam no i spacerówka granatowa no to musi chłopiec być jak nic:-D
Odkąd mamy kolczyczki w uszkach nikt nie ma wątpliwości:tak::-D
Zosia też śpi ze swoim ulubionym zgryzionym misiem:-D jak będę mieć chwilkę to Wam pokażę.
Powiedzcie mi jakie macie te autka na klocki? Bo widziałam garnuszek na klocuszek i mi się wcale nie podoba, anie ukrywam chciałabym cos fajnego kupić:-)

my mamy takiego żółwika
Nikolka bardzo go lubi :tak:
Choc ja bym dodała mu jeszcze kilka buzerów..

No ale poza tym jest porządnie zrobiony (nic się nie rozwala, śrubki są głeboko zabezpieczone i wygląda na wytrzymały), ma chyba 16 melodyjek i cztery rozne dzwieki po wrzuceniu kształtów. Migają tez swiatełka w oczach po wrzuceniu w dziurki.
Kształty dodatko mozna zmienić w zwierzątka - naciska się detale i z kwadracika robi się niby słonik, z kółeczka - ptaszek, z trójkącika - rybka, z gwiazdki - chyba ma to być żaba :confused:
W każdym razie Nikolka jest zafascynowana tymi kształtami (zwłaszcza ptaszkiem robiącym się z koła :happy2:)

Skusiła mnie cena - porównywałam z garnuszkiem FP.

Kangurka my mamy dokładnie takie same klocki, tylko zamiast żółwia jest bus :-D
To jedna z najbardziej trafionych zabawek jakie ma Borys . A w zasadzie pierwsza która go zainteresowała na dłużej . Kupiliśmy ją jak miał 9 miesięcy i bardzo szybko ją rozpracował :tak: mój mały skubaniec :tak::-D

reklama
Do góry