reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Polka, dopiero na tym filmiku zobaczyłam jakie Zosia ma jasne włoski, śliczne :tak::-) A uśmiech i ekspozycja uzębienia do kamery rozbrajają :happy2:

reklama
Boshhhhhh....cuuuuuda :-), aenye, wiesz ostatni raz jak widziałam bociana, to po trzech miesiącach byłam w ciąży :tak:;-):-), w tym roku też widziałam jakiś miesiąc temu :-D:-D:-D

hehe, Dotkass, rob test ;-)
ja sie z kazdej strony zabezpieczam, zadnych dzieci poki co! mam dosc ;-) :-p

Polka
, Zosia jest przesliczna!! i te zabki!.. moj ma raptem trzy ;-) hehe

W ciąży raczej nie jestem, a póki co też nie planujemy narazie, jeszcze poczekamy...już pisałam na innym wątku drugie dopiero jak uda nam się kupić dom, nie chcemy kolejnego dziecka na wynajmowanym mieszkanku, a jak dobrze pójdzie to zaczniemy się starać w przyszłym roku :tak:

mini jeszcze trochę i Borysek przyprowadzi Ci prawdziwą lalę:-D:-D:-D\
..aenye zdjęcia rewelka;-)
Polka27 śliczne włoski i uśmiech cudowny:-)

mini jeszcze trochę i Borysek przyprowadzi Ci prawdziwą lalę:-D:-D:-D\:-)

Mamita
nic z tego Borys do 30-tego roku życia nie będzie chodził na randki a potem to ja mu jakąś dobrą , mądrą i zaradną białogłowę przyprowadzę :tak::tak::-p

Polka słodziak z tej Twojej Zosi , :tak: ale się przelękłam jak tak spadała do tyłu na pupę :szok:

..aenye super przedstawienie ,jak na amerykańskim flmie :tak::-D:-D:-D Tylko tam dzieci są zawsze za jedzenie przebrane
:dry:

Borysek przesliczny chlpoczyk,nie ma jak lala:-)Kondzio tez juz na takiej czwiczyl buziaki:-D:-D:-D
Zosiek przeuroczy,wloski ma naprwde jasniutkie:tak:usmiech przesliczny,taki anioleczek:-)
AENYE drzewko super:-D:-D:-D swoja droga to ciezko chyba takie dzieci nauczyc:sorry:a chlpoaki na zdjeciach extra,tacy zywiolowi widac ze szok:-)no i wspolprace widac:-)

Polka moje dzieci zakochane w Twojej Zosi. Maja ciągle każe puszczać coraz to inny filmik z Zosia (już chyba oglądałyśmy wszystkie) Michałek ślini mi się do laptopa :tak: coś mi sie dzisiaj Zosiaczkowy dzien chyba szykuje :-D:-D:-D

reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie Wasze komentarze:-)
Cosmolady jak jest takie zainteresowanie filmem to co to by było w realu?:-D Cieszę się, że tak się podoba Zosia moja mała aktoreczka ;-)

Do góry