reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dzięki dziewczyny, tak Doda ale mój tata mówi na nią Trzoda:-D
Moich rodziców pies wabi się Kacperek ale mój dziadek zawsze na niego mówił Kaczmarek i to nie w żartach, tylko mu się mylił jakoś.

my tez mamy dwoje kociatych kumpli - czarną Zdzirę
Dobre :-D:-D:-D

Mini - Horatio wypisz wymaluj.

Panistepelek- fajne zdjęcie z psami , ta tęsknota za wolnością.

iwonka- to się Klaudia wymeczyła.

migotka- śliczna pelerynka, łądnie w niej Idze.

reklama
Dzieciaki świetne !!!!!!!!!

Iwonka twoja Klaudia to niźle zmęczona musiała być. Rozbroiłas mnie tym zdjęciem:tak:

Cudne dzieciaczki...Kaludia piękny kucyk, ja to zazdroszczę, że możecie już swoim dzieciaczkom wiązać coś na głowce, mojej dopiero zaczął rzucać się włos :tak:;-)

Wkleję zdjęcie Ami na krzesełku rozkładanym, dostała od teściówki, ma jeszcze do tego podczepianą parasolkę, ale w domu zdjęłam :tak:, tu już przysypiała, dlatego ma takie zmęczone oczka i smoka w buźce

Załączniki

• 20090611.jpg
    20090611.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 37
  • 20090611 (1).jpg
    20090611 (1).jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 33
  • 20090611 (2).jpg
    20090611 (2).jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 32
Dorzucę jeszcze zdjęcia, jak Amelcia męczyła się, by powrzócać klocki do samochodu...tu miała już dość "nie wpadania", więc otworzyła drzwiczki i wrzuciła od tyłu :-D:-D:-D

Załączniki

• 20090614 (12).jpg
    20090614 (12).jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 33
  • 20090614 (13).jpg
    20090614 (13).jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 33
  • 20090614 (14).jpg
    20090614 (14).jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 33
  • 20090614 (15).jpg
    20090614 (15).jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 33
A co do spania z maskotkami, nasza Amelcia ma ulubioną Myszkę Miki i poduszkę króliczka, układa się zawsze między nimi :tak:

Załączniki

• 20090612 (1).jpg
    20090612 (1).jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 27
A no bykla padnieta,zasnela pod tym tv na swoja drzemke dzienna.Ja poszlam zrobic jej mleko i jak wrocilam to zastalam taki widok:-DA kucyk to fakt dlugi jest na tej fotce i to zrobione te zdjecie bylo dawno ,teraz ma wiecej wlosow ale i tak nie moge jej robic kucykow bo sobie nie daje,czasami uda mi sie spineczke tylko podpiac.

Dotkass moja Vanesska tez dlugo byla malo owlosiona i pamietam jej pierwsza kitke jak udalo mi sie jej zrobic,takie dwa male rogi miala:-D:-D:tak: co do tego krzeselka to ja sie go boje.....kiedys mialam dla Vanesski takie i jak ona siadala czy od przodu cos przy nim ajstrowala,np wchodzila kolanem czy pchac chciala ,to potrafil sie zlozyc a trzymajac sie poreczy w tym czasie mozna naprawde niezle sobie przyciac palce lub nawet gorzej sie skonczyc moze.Lepiej kupic takie zwykle plastikowe ,naprawde.:tak:

Ostatnia edycja:
Iwonka, zgadza się, Amelcia ma takie drewniane jeszcze, na tym siada tylko przy nas, co prawda na razie nic się nie stało jeszcze...odpukać...chociaż wchodzi i przodem i kolanami i pcha, narazie się nie złożyło...no fakt, ale jak zwykle teściówka więcej kłopotu przysporzyła...norma :tak:

reklama
Dotkass no przecież od razu widać ze to dziewczynka , i to bardzo ładna do tego :tak:Ja tam nie wiem jak można ja pomylić z chłopcem :-D

Borys ma też autko na klocki ,i też już wrzuca od tyłu :-D,

Ostatnia edycja:
Do góry