reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
kaptur:-):-)nie cierpi miec cos na glowie:-D:-D:-D

DSCF2267.jpg
DSCF2269.jpg

DSCF2302.jpgspanie w na miejscu podusi:-)

DSCF2304.jpg
i pisanie z mama a raczej proszenie sie;-)

tak wyglądał mój synuś 5 minut po wyjściu na pierwsze w życiu sanki sanki

dsc05409.jpg

trzeba było mu zmienić środek transportu :ico_haha_01:
dsc05438.jpg

no i Majutek
dsc05429.jpg

dsc05435.jpg

dsc05447.jpg

kwiateczek - Konradek super . Bardzo fajny ma ten bezrękawnik z kapturkiem. Aż mnie za gardło ścisnęło jak zobaczyłam takiego małego Konradka w wózku na tamtym wątku a tu i na filmach takie chłopisko już.

Cosmolady- uśmiałam sie
takaemotka.gif
. Nieźle, padl jak kawka.

Ja dzis też zaliczyłam pierwszy sankowy spacer i gdyby nie to, ze spacer był bardzo krótki ( jakieś pół godziny bo wyszliśmy za późno i już mróz był duży) to by zrobił to samo. Ledwo ruszliśmy a on już oczy szparki i i odlatuje. Musiałm go ciagle zagadywać i ruszać.
Majeczka poszalała. Dzieci to mają frajdę ze śniegu, bo my starzy to tylko, zasypane, ślisko, zimno, chcę wiosny

Cosmo - odlot! :-D

A my sanek nie nabylismy i teraz to już szkoda mi kasy, więc na sanki wybierzemy sie za rok :-p
Ale też mamy zimowe zdjecia...;-) - bo w zimowej czapce :-D

Fotki z niedzieli, przed wyjściem z domu:

nikol_8mcy%20082.jpg

nikol_8mcy%20085.jpg

nikol_8mcy%20087.jpg

nikol_8mcy%20083.jpg

anusia80 - Śliczną masz cureczkę. fajne ma te dżinsowe ogrodniczki :)

kwiateczek - Twój synek natomiast super ma pozycje do spania, wygląda to tak słodko. Co do kaptura, to moja Klaudia uwielbia jak jej się coś na głowę wkłada to ona zdejmuję i ma uciechę.

cosmolady - Oooo... jak słodko śpi na tych sankach.

kangurka - Śliczną czapeczkę ma cócia.

reklama
Apropos spania w różnych pozycjach, moje dziecko tak wczoraj spało podczas jednej drzemki:-):

Załączniki

• DSC00843.JPG
    DSC00843.JPG
    66,7 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00844.JPG
    DSC00844.JPG
    75,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00845.JPG
    DSC00845.JPG
    73,2 KB · Wyświetleń: 50
Do góry