reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Karola, świetne masz dzieciaczki :-) Ja zawsze sobie marzyłam, że wyjdę za faceta o ciemnej karnacji żeby moje dzieci też miały taką śliczną, a trafiłam dokładnie na odwrót :-p

to tak jak ja:-D:-D:-Dsliczne dzieciaki,jakie maja czarne oczeta:sorry2::sorry2::sorry2:

Dotkas zdjecia super:tak:TO TAK JAK JA.G nigdy nie ma czasu zeby zrobic a jak juz wymusze to z nerwami i ja i on.co to za zdjecia:confused::confused:

Kangurka dzieki:-)ale ja nie umie wsadzic zdjecia:baffled::sorry2:

reklama
Kwiateczek dzięki

Kathy chętnie, ale w Twoje rejony narazie się nie wybieram, może za parę miesięcy :tak::-). Mój R nie ucina, ale według mojego mniemania na zdjęciach zrobionych przez niego wychodze kiepsko (raz na 100 mu się uda), a że jestem perfekcjonistką...

Ostatnia edycja:
sliczne te wasze dzieciaczki i juz takie duze:-)a to moje babelki:-)

Karola, jakiego pochodzenia jest Twoj mąż?
Dzieci boskie! A w czym siedzi Twoja córcia??

Karola, świetne masz dzieciaczki :-) Ja zawsze sobie marzyłam, że wyjdę za faceta o ciemnej karnacji żeby moje dzieci też miały taką śliczną, a trafiłam dokładnie na odwrót :-p

:-D:-D:-D:-D:-D A byłam przekonana ze tylko ja jestem walnięta - marzyła mi się mulatka:-D:-D:-D
W sumie... ciągle nic straconego :sorry2::-D

Ja jestem blada jak ściana. M na szczęście ma ciemniejszą karnację. No ale to ciągle nie to co bym chciała :-D

Wszystkie dzieciaczki słodziaki, Ha-NN-aH włoski Małej cudo- zazdroszczę :tak:, ja już nie mogę doczekać się, żeby Ami takie miała

I ja wkleję kilka nowych zdjęć Ami i zdjęć z tatusiem, nasza córa więcej zdjęć ma z tatusiem, bo ja pstrykam, ile mam zdjęć z nią mogłabym policzyć na palcach jednej ręki :-(, ale cóż uwielbiam pstrykać i uważam, że R nie ma do tego "talentu", więc rozumie się "samo przez się" ;-)

Ja uparcie uczę mojego chłopa, choć niechętnie daję się fotografować od kiedy czuję się zawodowym pasztetem :-p
Doszliśmyjuz do tego, ze z połowa jego ujęć jest całkiem do użytku publicznego ;-)

Kangurka dzieki:-)ale ja nie umie wsadzic zdjecia:baffled::sorry2:
A jak wkleiłas te fotke Konradka do podpisu co masz pod kazdym swoim postem????
Zrob tak samo.

Hannah, boskie zdjęcia!!!! A ty jaka ładna! Nie to, zebym była jakiejś odmiennej orientacji, ale wiem co mówię ;-)

Przejrzałam wszystkie zdjęcia (mimo, że długo mi się ładowały) i Sliczne te fotki a Wasze Dzieci urocze.
To może teraz i ja cos wstawię.

Załączniki

• page 1.jpg
    page 1.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 62
  • page 2.jpg
    page 2.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 55
panistepelek to zalezy od internetu ja ogladam bez problemu cyk cyk strony a u mojej mamy przeskoczenie na inna strone konczy sie walnieciem szuflady z klawiatura i odejscie od kompa heh :-D o obejrzeniu zdjec nie wspomne
A corcia sliczna :tak::tak::tak:

reklama
Do góry