reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

A teraz troszke Kondzia z wczorajszego wypadu do parku:-)
DSCF6661.jpg

DSCF6662.jpg

DSCF6676.jpg

DSCF6664.jpg

DSCF6678.jpg

DSCF6680.jpg

reklama
kwiateczek śliczny chłopiec z Kondzia., duży sie wydaje na tych zdjęciach.
Apropo poprzednich zdjęć to moja Rita też tak sie wygłupia ze smoczkami, że dwa bieże, ale jeszcze jej nie przyłapałam z aparatem.

Puchatka ja mam spokuj teraz bo zawsze po murku chodzil(tam gdzie brode zbil:baffled:)w poszukiwaniu biedronek a tu pewnego dnia(4 dni temu)przychodzimy do parku a tam kwiatkow niet:no:wyrwali je w koncu bo wiekszosc wyschla:baffled:teraz za to sa liscie wiec wole zeby sie w nich tarzal:tak:np;

DSCF6704.jpg DSCF6705.jpg
DSCF6709.jpg
kwiatek dla mamy:-) DSCF6710.jpg
i pfuuuuuuDSCF6713.jpg

reklama
Do góry