reklama
panistepelek
Fanka BB :)
Dotkass - podobają mi się te zdjęcia, zwłaszcza te trochę rozmazane, naparwdę.
madzia - Super Dzieciaczki.
mamita - Zuzia na tych zdjęciach wyglada jak mały łobuziak i chyba nawet waży ździebko więcej od mojej Klaudii.
madzia - Super Dzieciaczki.
mamita - Zuzia na tych zdjęciach wyglada jak mały łobuziak i chyba nawet waży ździebko więcej od mojej Klaudii.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dotkass zdjecia fajne,super kolory i zamazy wyszly.
Madzia dzieciaczki cudne a Ritka faktycznie na tym ostatnim zdjeciu jak z pozowania u fotografa,sliczna blondyneczka.:-)
Mamita Zuzia na tym srodkowym zdjeciu to taka jak mala dama;-),sliczna dziewczynka:-)
Madzia dzieciaczki cudne a Ritka faktycznie na tym ostatnim zdjeciu jak z pozowania u fotografa,sliczna blondyneczka.:-)
Mamita Zuzia na tym srodkowym zdjeciu to taka jak mala dama;-),sliczna dziewczynka:-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Madzia cudne masz dzieciaczki, Ritka to taki mały rozrabiak, co???;-)
mamita, Zuzia rzeczywiście duża, wogóle bym nie powiedziała, że urodziła się wcześniej :-)
Dziękuję za komplementy, co do rozmazania było zamierzone, w końcu jechaliśmy koło 160 km/h, więc szkoda było nie wykorzystać tej opcji
mamita, Zuzia rzeczywiście duża, wogóle bym nie powiedziała, że urodziła się wcześniej :-)
Dziękuję za komplementy, co do rozmazania było zamierzone, w końcu jechaliśmy koło 160 km/h, więc szkoda było nie wykorzystać tej opcji
Madzia0111
kwiecień98lipec07maj08
o tak Filip nawet w połowie nie rozrabia tak jak ona a do tego jest jeszcze uparta i złośnica, ale jak się śmieje i daje buziaka to można jej wszystko wybaczyćMadzia cudne masz dzieciaczki, Ritka to taki mały rozrabiak, co???;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No moja tez nie,ciagle w spodniach chodzi ale i mi sie wydaje ze jest tak wygodniej......Iwonka nie wiem czy Zuzka jest małą damą w każdym razie nienawidzi rajstop i sukienek
kwiateczek
majowa mama `08
Iwonka nie wiem czy Zuzka jest małą damą w każdym razie nienawidzi rajstop i sukienek
Mamita ja tez nie lubialam a do tego kiedys byly lekko drapiacemasakra jakas
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Moje słodziutkie dzieciątko wymyśliło dziś nową pozycję, nie wiem skąd to wzięła, pewnie czysty przypadek , zdjęcia zatytułowałam "Święte Dziecko Pogańskich Rodziców" ;-)
Załączniki
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Dotkass pomyslowa corcia