reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

panistepelek, dziękuję bardzo :zawstydzona/y:

Kathy, jeżeli masz się czuć lepiej i ma podnieść to Twoją samoocenę ja jestem za, gdyż nie ma nic gorszego niż niedowartościowany człowiek :tak:

reklama
Oooo rety, jaka słodka Hania :-) Cudna dziewczynka ;-)

Wiki, taka operacja od 8 do 12 tysięcy, zależy czy wkładki okrągłe czy anatomiczne. Ja już też mam wszystko obcykane w tej kwestii ;-)

Migotko ja te jestem obczkana w tzch spraawch nawet na niektre fora na ten temat wchodyiam i ynam ryne opinie kobiet.A cenz s cyasem promoczjne .Ja ju nawet mam wzbrana klinik hehe;-)

Ale HaNIutka duzzzzza
:szok: wzglada na conajmniej 2 latka i chzba jewst wzsoka co_
Wogle ymienia si strasynie,woski jej zjađniay:-)
Kurde cođ jest nie tak zamias z wzchodyi mi y i zamiast y mam litere z zamieniz sie miejscami:szok:nawet ynaku yapztania nie mam cos sie pryesatwlo z altem cos chzba bo nie che robic ynakow:shocked2::shocked2::shocked2:

Migotko ja te jestem obczkana w tzch spraawch nawet na niektre fora na ten temat wchodyiam i ynam ryne opinie kobiet.A cenz s cyasem promoczjne .Ja ju nawet mam wzbrana klinik hehe;-)

Ale HaNIutka duzzzzza
:szok: wzglada na conajmniej 2 latka i chzba jewst wzsoka co_
Wogle ymienia si strasynie,woski jej zjađniay:-)
Kurde cođ jest nie tak zamias z wzchodyi mi y i zamiast y mam litere z zamieniz sie miejscami:szok:nawet ynaku yapztania nie mam cos sie pryesatwlo z altem cos chzba bo nie che robic ynakow:shocked2::shocked2::shocked2:
WOW ale chińszczyzna:-D:-D na klawiaturze coś ci się przycisneło jednak nie pamiętam nigdy którym przyciskiem nacissąć żeby powróciło y i z na miejsce, chyba tym koło prawego ALT.
Hania jest wysoka i jak stoi z dziećmi 2 letnimi to jest wyższa zazwyczaj.
A włosy to już blond ma, a była taka czarna jak wrona.

Ha-NN-aH - Sliczna córcia a jakie długie włosy już ma. No i widze, że chyba tez lubi pieska tak jak moja Klaudia.

Kathy - Jak poprzestawia się literka "y" z "z" to należy nacisnąć SHIFT z ALTEm, przynajmniej u mnie tak jest.

Hani chyba zjasnialy wlosy.Super foteczki!
Dotkass prace ekstra!
Klaudia ma super wozeczek retro :-)
Nelcia i Olis rosna jak na drozdzach,mamusia lasencja i nog to chyba nie masz jakis chudych patykow wiec nie jest tak zle z toba,o cyckach rozumiem ze masz kompleksy.Ja tez nie mam duzego biustu,a do tego po dwojce dzieci zrobil sie obwisly.

reklama
Ha-NN-aH - U mnie psy przed Klaudią nie uciekają ale za to kot i kury tak co ją denerwuje.

Iwonka - Sama patrzyłam by jej ten wózek kupic, bo mi sie spodobał ale w końcu zrobiła to teściowa. I teraz ma dwa: jeden na dworzu stoi a ten w domu.

Do góry