reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Ile Hanitek ma wloskow:tak:u nas to slabo:sorry:Widac ze zafascowana parkiem:tak:
Iwonka musielismy go mu podciac wloski bo nie wiem czy pisalam ze jak Kondzio byl z tata ten zlapal maszynke i przejechal; sobie przez srodek glowy:baffled:ma wyciety pasek:baffled:nadal go widac ale juz nie tak.musielibysmy go obciac na lyso:no:

reklama
mm, iwonka - Wstawiłam te zdjęcia tez na innym forum ale i tam zdjęcie z gazetą podobało się najbardziej.

Ha-NN-aH - Śliczna córcia, najbardziej spodobało mi się pierwsze zdjęcie. No i ty jaka laseczka :)

Takie tam foty najnowsze nasze.....

Załączniki

• WAKACJE 2009 Dąbki ,Solec Kujawski,Białogard  KASIA K 506.jpg
    WAKACJE 2009 Dąbki ,Solec Kujawski,Białogard KASIA K 506.jpg
    70,6 KB · Wyświetleń: 49
  • WAKACJE 2009 Dąbki ,Solec Kujawski,Białogard  KASIA K 1569.jpg
    WAKACJE 2009 Dąbki ,Solec Kujawski,Białogard KASIA K 1569.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 51
Takie najbardziej aktualne nie majace miesiaca zdjecia :-)))
Ja z synkiem ,on sam,Nelcia z kuzyneczką i takie tam....

Załączniki

• olo.jpg
    olo.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 58
  • nel.jpg
    nel.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 59
  • my.jpg
    my.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 69
  • kuzynki.jpg
    kuzynki.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 57
Panistepelek widze ze Kladia sie wyjezdzila:tak:
Kathy no rzeczywiscie,ale jestes chuda:baffled:nie myslalam ze kiedys to napisze( lub powiem)ale pobilas mnie.Ja najmniej wazylam w drugim mies ciazy,chyba 44kg bo nic nie moglam jesc ale chyba grubiej niz ty teraz.Zrob cos z soba bo znikniesz:sorry:wiem co mowie bo cale zycie probuje przytyc i dopiero po ciazy troszke mi zostalo a wczesniej to byla masakra:baffled:

No ostatnio jak szłam na wesele do szwagierki to mi sasiadka powiedziała,że sama sukienka idzie...(miałam strasznie dopasowaną)
I ludzie m.ówią jak ty,że znikne.....Ale chyba nie z tego swiata bo chce,żyć ma dla kogo i juz się za siebie biorę obiecuje !:tak::tak::tak:Mój rozmiar spodni to 32!!!Jakaś masakra choć niewidzę w lustrze jakiejs strasznej chudziny bo widziałam gorsze ,nie narzekam choć płaska jestem jak mój A.:szok::szok::szok:
Zastanawiam się nad operacją i na 99% się już zdecydowałam tylko cii!!!!
Bo to nie ta pora i watek:tak:

reklama
To dobrze napisalam,bo ja w mych najchudzszych dniach mialam rozmiar 34:baffled;ponoc az mi uszy odstawaly:no:co do plaskosci to u mnie to samo:sorry:ale raczej bym nic nie zmienila,choc myslalam ale sie boje i chyba trzeba to wymieniac a co jak nas stac nie bedize potem:baffled:

Do góry