reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

To ja wkleje tu jedno zdjatko:tak:
DSCF6446.jpg

reklama
Dotkass super laska z ciebie, kolorek po prostu Boski kocham rudości ale obiecałam sobie że przez jakiś czas zostane przy blondzie.:sorry:

Ha-NN-aH, masz rację, jestem jak kameleon, już kiedyś pisałam, że nawet sąsiedzi często mnie nie poznają, a teraz jak jest mnie trochę mniej to już wogóle :-D:-D:-D, co do odwagi, w sumie nigdy nie podciągałam mojego eksperymentowania pod nią, robiłam na co miałam w danej chwili ochtę, nie raz zdarzyło mi się idąc ulicą wejśc do salonu fryzjerskiego i diamtralnie ściąć włosy zmieniając przy tym kolor, do włosów podchodzę tak, że zawsze odrosną, a kolor można zmienić, więc...do dzieła, nie trzeba się bać, życie jest za krótkie, by sobie odmawiać :tak:;-):-)

Hehehehe, a Hania to chyba strasznie się zmęczyła stawianiem tej wieży ;-):-D:-D:-D

Wygrzebałam jeszcze kil;ka fajnych fotek z ostatnich sesji robionych pozyczonym aparatem.

Z piłką
zv8t3n.jpg

Czytam gazetę
z8ew2.jpg

molestuję misia
35cjv5e.jpg

pomagam w sprzątaniu
2cs9vvc.jpg

z mamą
53w7c5.jpg

spacerek
2lo403r.jpg

Natepnym razem wstawię Wam jeszcze fotki z placu zabaw.

kwiateczek - Córcia bardzo lubi ze mna odkurzac albo jak zamiatam to też łapię za szczotę. Zresztą nawet sama jak ma jakąś chusteczkę w ręku to zaraz wyciera podłogę :p

Brawa dla Hani za wysoka wieze :-)

Panistepelek ale masz czytelniczke w domu.Super jest to zdjecie z gazeta :-D

reklama
Do góry