reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dotkass - rośnie Ci mała modelka. Widać, że lubi zabawę na placu zabaw.
A co do bałaganu to chyba wszystkie dzieci mają takie zdolności :p

Oj, chyba tak ;-):-)
Twoja Niunia śpi zupełnie jak Ami, a pocałunek z Misiem boski, wyprawa na grzyby też cudo :-)...no i Mama, wreszcie się pokazała w całej okazałości ;-):-)

reklama
Dotkass - Oj... przeciez już kilka moich zdjęć tu było :p

Jeszcze trochę fotek ode mnie :p

króliczek
654buq.jpg

mały jeździec
2468cpu.jpg

rajdowiec
2wmqlut.jpg

a tu widac górne jedyneczki
55scw9.jpg

na koniec motylek
n53ac8.jpg

Madzia Ritka bardzo podobna do Ciebie, można by rzec, że skóra zdarta z Ciebie :tak:, tak patrzę na ząbki, czy ma uszczerbioną lewą jedynkę, czy tak na zdjęciu wygląda???

tak patrzę na ząbki, czy ma uszczerbioną lewą jedynkę, czy tak na zdjęciu wygląda???
Tak, niestety latem musiałam dokonać wyboru będą sama z dziecmi na placu zabaw. Filip biegł do bramki na ulicę a Ritka wchodziła na zjeżdżalnię( od końca) no i wybrałam Filipa, pobiegłam za nim a jak go dorwałam w tym momencie Ritka poślizgnęła sie stojąc na śliskiej zjeżdżalni i rąbnęła ząbkami o krawędź. Krew się lała, Filip wył ze strachu Ritka też a ja też z żalu za złamanym ząbkiem :zawstydzona/y: no cóż ale wybór był tylko jeden.

Madzia- ale stres. Dobrze, ze się cały ząb nie wybił lub jeszcze coś gorszego. Rany :szok:
Ritka rzeczywiście bardzo podobna do ciebie
Panistepelek- Kaludynka tak śmiało pomyka na koniku. Właśnie zbieram sie do kupna konia na biegunach, lub czegoś innego biguniastego, tylko się boję co on na nim będzie wyczyniał:szok:.
śliczne ząbki, jakie wyczekane.:tak:Piękna z ciebie kobieta jest.

Ostatnia edycja:
reklama
kwiateczek - Tak naparwdę nie bylismy na grzybach tylko zatrzymalismy się w tym miejscu by fotki cyknąć. A córcia w rączce ma moją kosmetyczkę.

szopek - Klaudia tego konia ma już dośc długo i do niedzwna ja musiałam ja trzymac poprostu i bujać teraz już trochę sama potrafi ale trzeba asekurować bo na zdjęciu widac co na nim wyczynia.
Dziękuję za komplement.

Do góry