reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dotkass ja też śpiewam z dzieciakami ( na pewno nie tak profesjonalnie jak Ty) i zauważyłam że one wtedy sa grzeczniejsze i ja też mam lepszy humor, śpiew i muzyka łagodzi obyczaje.:-DU mnie Filip jest uzdolniony muzycznie, już teraz nuci piosenki z bajek i nawet nieźle mu to wychodzi:tak:

reklama
U mnie Filip jest uzdolniony muzycznie, już teraz nuci piosenki z bajek i nawet nieźle mu to wychodzi:tak:

U mnie to samo, Amelcia nuci przeróżne melodie, śmiesznie to zabrzmi, ale bez fałszu, chyba ma słuch absolutny po rodzicach ;-):-), jak jesteśmy u mojej Mamy i Babci i Babcia ogląda "Jaka to melodia", to Amela nie dość, że tańczy to jeszcze nuci melodie jak śpiewają :tak:, a co do spokoju dzieci podczas słuchania muzyki, zgodzę się, od czasu, gdy do snu włączam Amelci muzykę poważną zasypia w moment, bez płaczu i duuuużo spokojniejsza :tak:

Dotkass - Masz sliczną córcie, naparwdę.
A co do śpiewania to zapewne fajnie robić coś co się uwielbia i jeszcze z tego niezłe pieniądze mieć :p

Dotkass - Masz sliczną córcie, naparwdę.
A co do śpiewania to zapewne fajnie robić coś co się uwielbia i jeszcze z tego niezłe pieniądze mieć :p

Dziękuję bardzo :zawstydzona/y:, a co do śpiewania, to fakt, że czułam się jak ryba w wodzie, niestety jak podjęłam pracę w banku to skończyło się moje śpiewanie, brakowało mi na to czasu i sił, jakoś tak jak robi się coś co się kocha można góry przenosić, jak pracuje się, bo się musi to już nic się nie chce :no:

_8152229.jpg

_8232248.jpg

_8292254.jpg

_8302263.jpg

a to my dla przypomnienia
Adas z mamusia
Adas z kolega pol roku starszym
W namiociku samochodziku od babci

reklama
Do góry