reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

kamilka dzięki :-)

Ha-NN-aH śliczny zameczek, ale myślę, że Amelcia byłaby bardziej zadowolona z samochodu, albo pociągu, to mała samochodziara jest :sorry:

reklama
Teraz przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione telefonem :confused2:
Samodzielność na placu zabaw ;-):-p

Trochę zmęczona stwierdziłam, że przysiąde sobie na wózku :sorry:

Jak tu nadgonić wątek :zawstydzona/y:
panistepelek- cieszy mnie twoje poszukiwanie piękna.
Madziu - dzieciaki masz sliczne. Choć Zuzia to już pannica nie dzieciak.
kangurka- śliczne zdjęcia. Zazdroszczę wakacji z prawdziwego zdarzenia. Nikol jak zwykle wystrojona, ho, ho.
gloria- Isabella piękna , cudne oczy.
sylwia- piesek uroczy.
kwiateczek- Kondzio wygląda super z krótszymi włoskami. Miku chyba nie dał by mi czasu, zeby odejść dla wykonania fotki. Od razu zdemolował by ten kubek a zwłaszcza laptopa.
dotkass- jak mają włoski urosnąć jak jej ciachasz ciągle :-p. Muzykalna panienka.Ten kabel w kontakcie to nie uchowałby się u nas nawet przez chwilę . Jeszcze jedno- co za buciki ma Ami, te sandałki beżowe?

Kamilka,Adas przeuroczy jak ladnie trzyma lyzeczke:tak:Kondzik jeszcze tak odwrotnie lapie:sorry:
Hanah zameczek fajny.wysoki bo my mamy taki z tunelem to jest niski;baffled:
Dotkass Amelcia widze ze codzien ma lepsze pomysly:-D:-D:-Dslodziak maly:-p:-p:-p

Trochę Nas

Idę na grzyby
2iaxtsn.jpg

Pora coś zjeść
2j309xy.jpg

z misiem
mbtxg5.jpg

Śpię
2rz3tdt.jpg

I na koniec oczywiście mama
afbudk.jpg

reklama
Dotkass - rośnie Ci mała modelka. Widać, że lubi zabawę na placu zabaw.
A co do bałaganu to chyba wszystkie dzieci mają takie zdolności :p

Do góry