reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

kamilka dzięki :-)

Ha-NN-aH śliczny zameczek, ale myślę, że Amelcia byłaby bardziej zadowolona z samochodu, albo pociągu, to mała samochodziara jest :sorry:

reklama
Teraz przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione telefonem :confused2:
Samodzielność na placu zabaw ;-):-p

Trochę zmęczona stwierdziłam, że przysiąde sobie na wózku :sorry:

Jak tu nadgonić wątek :zawstydzona/y:
panistepelek- cieszy mnie twoje poszukiwanie piękna.
Madziu - dzieciaki masz sliczne. Choć Zuzia to już pannica nie dzieciak.
kangurka- śliczne zdjęcia. Zazdroszczę wakacji z prawdziwego zdarzenia. Nikol jak zwykle wystrojona, ho, ho.
gloria- Isabella piękna , cudne oczy.
sylwia- piesek uroczy.
kwiateczek- Kondzio wygląda super z krótszymi włoskami. Miku chyba nie dał by mi czasu, zeby odejść dla wykonania fotki. Od razu zdemolował by ten kubek a zwłaszcza laptopa.
dotkass- jak mają włoski urosnąć jak jej ciachasz ciągle :-p. Muzykalna panienka.Ten kabel w kontakcie to nie uchowałby się u nas nawet przez chwilę . Jeszcze jedno- co za buciki ma Ami, te sandałki beżowe?

Kamilka,Adas przeuroczy jak ladnie trzyma lyzeczke:tak:Kondzik jeszcze tak odwrotnie lapie:sorry:
Hanah zameczek fajny.wysoki bo my mamy taki z tunelem to jest niski;baffled:
Dotkass Amelcia widze ze codzien ma lepsze pomysly:-D:-D:-Dslodziak maly:-p:-p:-p

Trochę Nas

Idę na grzyby
2iaxtsn.jpg

Pora coś zjeść
2j309xy.jpg

z misiem
mbtxg5.jpg

Śpię
2rz3tdt.jpg

I na koniec oczywiście mama
afbudk.jpg

reklama
Dotkass - rośnie Ci mała modelka. Widać, że lubi zabawę na placu zabaw.
A co do bałaganu to chyba wszystkie dzieci mają takie zdolności :p

Do góry