zgdze sie z wami ,sa zalety i wady bycia jedynakiem,duzo zalezy od rodzicow jak wychowaja dziecko.Sa rodziny gdzie jedynka ma wszytsko,zawsze pod nos podsawiane i wiele z nich jest rozpieszczona i nie potrafi sie dzielic i staja sie egoistami,ale sa i tacy,jak ja,gdzie uwielbiam towazrytwo,zawsze wszytskim sie podziele,nie jestem egoista,inni sa na pierwszym miejscu potem ja.To fakt,ze szybciej niz moi rowiesnicy,ktorzy mieli rodzentwo,dorosla,duzo odpowiedzialnosci na mnie spadalo i moze to najbardziej mnie meczylo,no i odwieczna bieganina od rodzica do rodzica,kiedy cos jest nie tak medzy nimi.Majac rodzentwo jest razniej,w poznjieszym wieku na pewno to procentuje,bo bedac dzieckiem to jeden drugiemu zazdrosci,podbiera rzeczy,ale jak ze wszystki sa rozni ludzie nie ma znaczenia czy jednynak czy nie,spotkalm sie z wielona egostami,ktorzy maja rodzenstwo,zawsze zazdroscili czego baru czy siostrze,a to partnera,znjomych,zabawek itp,mozna pisac i pisac.
Wiec byc jedynakiem jest fajna sprawa,ale osobiscie wolala bym aby moja dziunia miala rodzenstwo,jak to bedzie ?????????tego nikt niewiem
pozdrawiam was;-)