K
kaderka
Gość
nie poużywam nie poużywam bez obaw, jak słusznie zauważono jest to dyskusja i każdy ma prawo mieć swoje zdanie i ma prawo je wyrazić. Ja wyraziłam takie wy inne i tyle. W posiadaniu jednego dziecka nie chodzi mi o to aby kupować mu jak najlepsze ciuchy czy zabawki bo tak wcale nie robię i nie mam zamiaru wychować syna na egoistę. Ale oczywiście moim zdaniem, nie sztuka jest mieć dwoje, troje czy więcej dzieci, niestety w dzisiejszych czasach dużo ludzi myśli innymi kategoriami: jak długo będę mieć zapewnioną pracę, jak długo będę mieć pieniądze żeby mieć co do garnka włożyć i dla dziecka ugotować, jak długo będę miała za co płacić czynsz itp. Ja nie pracuję, pracuje tylko mąż na razie nie brak mi pieniędzy na te czy inne rzeczy ale w dzisiejszych czasach kto wie jak długo będzie ta praca i z tego powodu nie planuję więcej dzieci. Nie jestem wyrachowaną materialistką i daleko mi do tego poprostu myślę tak, a nie inaczej, a fakt, że chcę dla dziecka jak najlepiej nie jest zbrodnią.
"tego samego chce dla mojego synka - chcę żeby miał siostrzyczkę albo braciszka, albo jedno i drugie" i tego ci życzę ULIK jeśli tylko masz takie chęci i marzenia.
Ja osobiście mam zamiar mieć jedno dziecko i mojego zdania nic nie zmieni.
"tego samego chce dla mojego synka - chcę żeby miał siostrzyczkę albo braciszka, albo jedno i drugie" i tego ci życzę ULIK jeśli tylko masz takie chęci i marzenia.
Ja osobiście mam zamiar mieć jedno dziecko i mojego zdania nic nie zmieni.