reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny dziś miałam badanie,serducho bije ale nadal w szpitalu i być może dopiero w poniedziałek wyjdę. Dziś na badaniu przyglądało się 3 lekarzy i jak się okazuje z krwiakiem był drugi pęcherzyk ale obumarl i teraz na pewno się wchlonie. Takich rzeczy to się nigdy nie spodziewałam.

reklama
Magda że bliźniaki - o Boże!
Ja przy pierwszym transferze miałam podane dwa zarodki i oba się zaimplantowaly. Jeden niestety przestał się rozwijać. W 8 tc trafiłam do szpitala z ogromnym krwawieniem. To było z powodu tego drugiego zarodka. Dziś mój brzdąc ma już 16 miesięcy.
Życzę i tobie takiego zakończenia sprawy.
A tym że jesteś w szpitalu się nie przejmuj bo w razie czego masz pomoc na miejscu.

Anika mam do ciebie pytanie czy ty mając tego krwiaka plamilas cały czas. U mnie 1.5 dnia był spokój a teraz zaś takie brudzenia brązowe. Po jakim czasie już go nie było.

Mnie dwa razy porządnie zalalo krwią w odstępach 1-2 tygodni i po nich miałam plamienia, poza tym czysto raczej. Krwiak sie oczyszcza - badz dobrej mysli:* :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

24magda09 - I jak tam? Nadal w szpitalu?

My dziś z Wojtkiem byliśmy u alergolog i okazało się, że ma alergię na chemię z zewnątrz. Czyli proszek do prania, kosmetyki a nawet ciemne barwniki ubrań... No to będzie zabawa.

Moje kochane ja już w domku odpoczywam od wczoraj. Dziś byłam u swojego gin.bo w szpitalu to po prostu najadlam się tylko strachu. Z dzidzia wszystko ok. Widziałam go dziś w 3d i już nabiera kształt małego czlowieczka:) no krwiak nadal jest ale teraz tylko od czasu do czasu brudze. Mój gin.prowadzący daje mi dużo wiary że wszystko będzie dobrze. Szczerze jest ogromny lek i strach przed tym wszystkim a zwłaszcza przed badaniami prenatalnymi. Hess współczuję tej alergii aby twój Wojtuś wyrósł z tego jak najszybciej.

24magda09 - ciesze się, że już jesteście w domu i że Twój ginekolog Cię uspokoił nieco. Trzymam kciuki za badania pranatalne. Taki cud musi być cudem do końca :)

reklama
Hej, Wojtek dziś skończył 3 miesiące :)

1481228834-1d1mld.jpeg

Do góry