reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

ooo Kate, dzisiaj wizyta w klinice :) czekam z niecierpliwoscią na info :)

Ilka, kciuki masz jak w banku ;)

Bernadetta, dopisz mnie na 11.05 - wizyta u gin prowadzącej ciążę ;)

dziewczyny, życzę Wam dobrego dnia i tygodnia! u mnie zapowiada się dosyc intensywnie - po uczelnianym weekendzie nadrabiam zaległosci na praktykach, wiec prawie cały tydzien zajety :/

reklama
Kate za wizytę w Klinice kciuki :)
Ilka za szczęśliwy, szybciutki transferek kciuki :)
Iskra ja byłam na wizycie w 27dpt i było już serduszko ;) powodzenia i pięknych widoków ;)

KATE23 - za Ciebie też trzymam kciuki.
ilka_a - jak tam transfer?
iskra82 - i co zdecydowałaś? Pójdziesz na wizytę wg zaleceń?
anika11 - pracuś z Ciebie widzę :). Tylko się nie przemęczaj.

A ja zaraz wychodzę na warsztaty dla przyszłych mam "Mamo to ja" :D. Może będą mówić coś ciekawego. Przynajmniej są blisko mnie :D

Już po transferze [emoji6] dostałam jeden zarodek klasy 4AA , miały buc dwa , ale nie sprawdzili i dwa mi zamrozili 3AA i 2 BC , wiec w sumie 3 zarodki z 4 dojrzałych komórek . Betę mam zrobić 6 maja , wiec proszę o wpisanie [emoji6]
Brałam tez akupunkturę przed i po ... Miałam cykora , ale okazało sie , ze niepotrzebnie [emoji4]

Dziewczyny jak już zacisnęłyście kciuki to nie puszczajcie do 6 maja. [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ilka_a gratki już zaciskam kciuki i ich nie puszczę☺
Tak zdecydowałam się zgodnie z zaleceniami chociaż już chciałabym wiedzieć na cud czekam 10 lat ale no cóż .... In vitro uczy cierpliwości.
A wiecie co zaczęłam sobie wkręcać fazę że beta za wysoka jak na 11 dpt.☺ normalnie bądź człowieku mądry☺ A wy jak myslicie?

Hej.jestem mam taki Sajgon w pracy ze ledwo zyje nerwice To ja już mam więc teraz to tylko depresja mi zostala wykoncza mnie w tej robocie nerwowo
Iskra gratuluję i życzę spokojnej i nudnej ciąży ☺
Ilka kciuki za mega bete☺
Bernadetta przykro mi ale na pocieszenie Ci dodam, ze i ja zaraz zakończę przygodę z ivf więc nie będziesz sama

U mnie D... Nie mam jeszcze @z masakra nie byłam dziś w Gamceie wizyra przedłużona na środę o ile hrabina przyjdzie - w ciąży raczej nie jestem bo mnie boli brzuch, więc jestem mega zła bo nic nie idzie tak jak trzeba miłej nocy☺

reklama
Kate23 tak mi przykro że i tobie wszystko pod górkę ja dla urozmaicenia zaczęłam starania naturalne heh jak by to miało pomóc no ale cóż narazie tyle mi pozostało więc zakupiłam trochę ziolek wyczytanych w necie i od wczoraj start zaczęły mi się dni płodne więc do dzieła jak zwykle na początku euforia że może się uda a potem im bliżej @ tym większa pewność że nic z tego :-( no ale nic nie ma co biadolic trzeba brać się za robotę w sobotę przyjeżdżają turyści więc trzeba ogarnąć domki miłego dnia dziewczyny.

Do góry