reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kochane jutro trzymamy kciuki za udane wizyty Kaiiny i Madziuli oraz w przypadku usg pięknych widoków ;-)
Pamiętajmy również o kciukach dla Iskry która po raz kolejny będzie betowała w niedziele ;-)

23- Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

KWIECIEŃ

24- Iskra - III Beta
25 - Ilka_a - transfer
25 - Kate23 - wizyta w klinice
27 - Hess - usg połówkowe
29- 24magda09- usg genetyczne plus pappa
29 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MAJ

9- 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
16- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę + badania
21- Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Ostatnia edycja:
reklama
Kaiina, Madziula_87 trzymam kciuki za Was dziewczęta☺
Bernadett dziękuje za dopisanie do kalendarza. Ale betowac będę jutro☺ bo to wkoncu dwa dni☺ Straszenego mam cykora. Więc nie puszczajcie kciuków proszę☺
Miłego dnia dla Was wszystkich. Buziaki

Ja też już chwilę po wizycie :-D Niunia waży 1950 gram i jest mega ruchliwa, bo ciężko było ją pomierzyć :) ...główka w dole ;) szyjka trzyma i jest zamknięta :)
Rozmawiałam z Dr na temat porodu naturalnego i cc i powiedział, że jeszcze mamy duuużo czasu ;) ale decyzja należy do mnie ;) jeśli chcę cc to po skończonym 39 tc wyznaczamy termin i tniemy, jeśli sn to czekamy na akcję porodową i rodzimy :) ...kolejna wizyta 16.05, Dr pobierze wymaz w kierunku GBS i czekamy :)

Hej dziewczyny trzymajcie kciuki. Pójdę na krew ok południa.
Mnie od wczoraj boli gardło i mam katar
Więc znów mam stres na szczęście nie mam gorączki.
Kciuki zacisniete.
Na bolące gardło, katar możesz brać *spam*. Ale najlepiej nie czas i skonsultować się z lekarzem. Oczywiście domowe sposoby też dozwolone.

Kaiiina, Madziula_87 - ciesze się, że z waszymi pociechami wszystko ok.

Mej niedzieli :)

reklama
Więc moje kochane sprawy mają się tak. Mam gorączkę
Leczę się domowymi sposobami i mam już wyniki☺
Progesteron 9,33,
Beta 733
Martwi mnie progesteron.
Mam zwiększyć dawkę luteiny ale nie wiem czy godziny wziecia mają znaczenie bo biorę o 9,15,22 pomyslam ze 5 rano będzie oki. Ale już kazali mi zwiększyć więc nie wiem czy może wezmę zaraz a potem o 5 rano. Co sądzicie?
Dziękuje za kciuki i nie puszczajcie ich proszek☺

Do góry