reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Bernadetta - mam nadzieję, że beta Ci wynagrodzi to oczekiwanie!!

Kaiiina - ja brałam do 16tc Luteinę.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny jutro. Ilka_a - za ładny kurniczek :)

reklama
Cześć dziewczyny
Wynik bety 1,5 :'( chyba nie muszę pisać co czuję wiadomo do końca jakaś mała iskierka nadziei się we mnie tła a teraz ..... zgasło wszystko :-(

Kochana bardzo mi przykro :( ale niedawno pisałaś że ostatnio w późnym dniu po transferze miałaś betę ok.20 dobrze pamiętam?? Wczoraj był dopiero 7 dpt?? Wiesz u mnie zawsze pokazywalo 0.1. Kochana nie chce robić nadziei ale będziesz powtarzać? Wiem co czujesz ale pamiętaj że trzeba walczyć do końca.

Przykro mi kochana:(( może faktycznie za wcześnie??

Dziewczynki z maluszkiem wszystko dobrze:)) rozwija się prawidłowo i żadnych niepokojących rzeczy nie ma:)) za dwa tyg. Wynik PPa możliwe ze na 23 na wizycie juz będą:)) maluszek kciuka ssał prze piękny widok:)))!!

Magda transfer był 4 czyli wczoraj był 10 dzień więc nie sądzę by to coś zmieniło dzwoniłam do kliniki kazali odstawić leki pytali też czy przygotować papiery czy będę na ostatnią próbę się przenosić do innej kliniki bo tu brak kasy ale te dojazdy sama nie wiem wszędzie daleko najbliżej Kraków ale i tam mam prawie 400 km :-(

Bernadetta bardzo mi przykro :( trzymaj się mocno. Wiadomo dalekie wyjazdy wiążą się z ogromnymi wydatkami ale jeśli miała byś szansę jeszcze raz spróbować podejść na MZ może jednak warto kochana. Na pewno nie będą to aż takie koszta jak prywatnie. Może w innej klinice zaleca inne leki? No musisz koniecznie podjąć jakąś decyzję. Ściskam Cię mocno.

reklama
Magda z Podkarpacia najbliżej mam Kraków podobno mieli jeszcze miejsca a artvimed wysłałam do nich właśnie wiadomość z moich informacji to zostaje jeszcze prucz tego o ile mają invimed Warszawa 400 km lub bocian Białystok 500 km

Do góry